J. Dziža 38. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:30

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina ovládla derby a slaví historický postup


Branky


38. J. Dziža (p.) - 7. J. Novák , 15. T. Hruzík (p.) , 60. A. Hloušek
23

Fanoušek dobrého fotbalu a milovník hororů si lepší vyvrcholení sezóny než pravé derby o přímý postup včetně zápletky u sledování výsledků na mobilu nemohl přát. Proti sobě se postavil ambiciózní celek drzých mladíků ze Staré Bělé proti zkušené sestavě a sehrané partě z Vřesiny. O vítězi a postupujícím nakonec rozhodly zkušenosti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola shlédly v Ostravě možná i pět stovek diváků včetně žen a dětí, jenž viděly povedený vstup Vřesiny do utkání. Ta se již v sedmé minutě po rohovém kopu Antonína Hruzíka a přesné dorážce Nováka u zadní tyče ujala vedení – 0:1. Domácí mohli srovnat Petríkem, ale brankář Simkanič byl pozorný. Po čtvrthodince se domácí obrana dopustila faulu na Rychtára, za což sudí pískl penaltu a hostující zkušený bek Tomáš Hruzík zachoval pevné nervy – 0:2. I domácí Stará Bělá dostala šanci zahrávat penaltu, když se střelec druhé branky dopustil faulu ve vápně na Brezovského a sudí foukl do píšťalky. Snížující trefu zajistil domácím Džiža – 1:2.

 

Domácí tým vstoupil do druhé půle velmi aktivně a bušil do soupeře, ti ovšem statečně odolávali. Navíc po hodině hry přišel zlom v podání Vřesiny, která si po centru Antonína Hruzíka a hlavičkujícího Hlouška vzala zpět své dvoubrankové vedení – 1:3. Hosté si už své vedení po zbytku zápasu udrželi. Stará Bělá to sice ještě nezabalila, ale s postupem času se na její nohy vázala čím dál větší nervozita a ke konci už i rezignace z vědomí, že to bohužel na vytouženou výhru a postup stačit nebude. Hosté pak už jen netrpělivě slevovali mobily, jak skončí zápas v Bolaticích. Po několika minutách vybuchl gejzír radosti a začala vřesinská euforie z historického postupu do krajského přeboru.   



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - D. Šebesta [-] , O. Malík [-] (72. J. Jurásek [-] ) , P. Doležal [-] (82. A. Akritidis [-] ) , T. Brezovský [-] , J. Dziža [-] (82. T. Miškařík [-] ) , M. Petrík [-] , D. Kožík [-] (60. N. Sýkora [-] ) , J. Vidiševský [-] , A. Lyčka [-] (72. K. Surovec [-] ) , O. Pytlík [-]

FC Vřesina
D. Simkanič [-] - M. Kozelský [-] (61. J. Strohalm [-] ) , M. Richtár [-] (89. R. Trojan [-] ) , M. Majkut [-] , T. Wilk [-] , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] (74. D. Kroupa [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-]

ŽK: 57. J. Dziža - 50. A. Hloušek , 77. T. Hruzík , 87. D. Kroupa .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: KARAS Michal - MACHALA Petr, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů