J. Šula 49.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:30

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice nevyužily mečbolu a přišly o postup


Branky


24

Bolatice neunesly tíhu zodpovědnosti a po remíze proti Kozmicím se připravily nejen o prvenství v soutěži, ale také o šanci na postup do krajského přeboru. I když parta v čele s trenérem Vítem Baránkem starším moc chtěla, bohužel to nevyšlo a Bolatice musí vzít zavděk stříbrnou pozicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní desetiminutovce se přitom mohly tomuto cíli přiblížit, kdyby Chromečka a následně Šamárek proměnili své šance, leč bez úspěchu. Namísto toho přišla poněkud šťastná branka na druhé straně. Antonín Herák centroval balón do šestnáctky, kde Mlýnek jemně tečoval balón a ten k údivu všech skončil v bráně – 0:1. Inkasovaná branka svázala domácímu týmu nohy. A mohlo být ještě hůře, kdyby hlavička kozmického Hartmanna nemířila těsně nad břevno. Dlouhou dobu nemohla domácí strana najít recept na dobrou kozmickou obranu, která bránila statečně a zodpovědně. Nějaké akce domácí tým podnikl, ale žádná větší příležitost ke skórování z toho nebyla. 

 

O přestávce proběhla v šatně Bolatic promluva a ta nejspíš zabrala. Hra Bolatic ve druhé půli byla podstatně lepší než doposud. Výsledkem toho byla povedená standardka, z které domácí tým vyrovnal. Rohový kop Chromečky dokázal hlavičkující Šula umístit přesně na zadní tyč a srovnal skóre – 1:1. O několik minut později mohlo být pro domácí ještě veseleji, kdyby Skroch naložil lépe s nabídnutou šancí a volil efektivnější zakončení. Na druhé straně se do finální koncovky prodíral Kania, ale domácí obrana ho vynulovala. Emoce pak vzplály po zákroku na boletického Oberherra, který se prosazoval průnikem ve vápně, ale penalta se nepískala. Ani o několik minut později zákrok Lesniaka na Chromečku se rozhodčím nezdál, že by musel končit pokutovým kopem. Na domácím týmu bylo vidět, že chce utkání jednoznačně opanovat, ale pozorná kozmická obrana statečně odolávala a uhájila remízu, čímž připravila svého soupeře o postupovou radost. 



Sestavy


FK Bolatice
M. Tomíček [-] - A. Baránek [-] , V. Baránek [-] , D. Kotík [-] (35. R. Plaček [-] ) , J. Monsberger [-] , V. Chromečka [-] , P. Boček [-] (72. D. Sikora [-] ) , J. Šamárek [-] , D. Skroch [-] , J. Oberherr [-] , J. Šula [-] (72. P. Langer [-] )

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - T. Herák [-] (55. A. Babušík [-] ) , Š. Kania [-] , M. Vošvrda [-] , O. Urbančik [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , L. Lesniak [-] , A. Herák [-]

ŽK: 37. D. Skroch , 58. P. Boček - 50. L. Lesniak , 89. M. Vošvrda .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: KRET Martin - STARÝ Matyáš, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 6. 2022 09:45
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza