2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina přehrála Kravaře a drží naději na prvenství


Branky


24

Šlágr kola mezi Vřesinou a Kravařemi ovládla domácí družina, která ukázala větší vůli po vítězství, protože stále může pomýšlet na prvenství v soutěži a případný postup do krajského přeboru. Kravaře ani napotřetí nedokázaly na hřišti ve Vřesině bodovat a po porážce neskončí ani mezi třemi nejlepšími. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Kravař hráli v prvním poločase poměrně ustrašeně a chvílemi i bez chuti. Těžko soudit, zda to bylo zapříčiněno ztrátou motivace, když už před utkáním věděli, že nemohou pomýšlet na celkové vítězství v soutěži, anebo zda v tom hrál roli přehnaný respekt k soupeři. Ale za celý první poločas se nedopracovali k jediné střele na bránu. Domácí Vřesina měla a má pořád o co hrát, a tak se musela tlačit více za vítězstvím.Úvodní dvacetiminutovka byla ovšem velmi opatrná a nic zajímavého nepřinesla. Až první střela Adama Hruzíka trochu rozproudila přítomné diváky, ale mířila nepřesně. Následně oba týmy zahrávaly přímé kopy. Za domácí mířil Novák hodně nad břevno, na druhé straně Kryštof napálil míč jen do připravené zdi. Nejnebezpečnější střelu vyslal v první půli domácí Hloušek, ale Hudečkovy nohy nepropálil.

 

Kravaře ožily až po poločase. Hned zkraje předvedly pohlednou akci a byla z toho tutovka. Nicméně Peterek svůj únik nezúročil, jeho pokus do protipohybu brankář Simkanič bravůrně zlikvidoval. Domácí si trpělivě počkali na svou příležitost, když se po pěkné souhře mezi Strohalmem a zakončujícím Adamem Hruzíkem ujali vedení - 1:0. Dlouho jim ale vedení nevydrželo. Chybu v jejich rozehrávce zastavil Ferenz a nahrávkou pod sebe připravil vyrovnávací lahůdku Barcalovi – 1:1. Ale po dalších pěti minutách si Vřesina vzala zpět vedení. Wilk zahrával rohový kop, ve vzdušném souboji uprostřed vápna zvítězil Hloušek nad brankářem Hudečkem a přesnou hlavičkou zajistil domácím vedoucí a jak se záhy ukázalo, tak i vítěznou trefu – 2:1. Vřesina si už závěr zápasu pohlídala a své kravařské protivníky už do ničeho nepustila. Tím uhrála důležité vítězství, díky kterému je stále ještě ve hře o celkového vítěze. Kravaře jsou už ze hry venku.



Sestavy


FC Vřesina
D. Simkanič [-] - R. Trojan [-] (62. M. Richtár [-] ) , M. Kozelský [-] (46. J. Strohalm [-] ) , M. Majkut [-] , T. Wilk [-] (85. D. Kroupa [-] ) , A. Hloušek [-] (91. D. Gloser [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-]

Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - V. Olšr [-] (46. O. Bitomský [-] ) , R. Baranek [-] , L. Benna [-] , J. Barcal [-] , E. Peterek [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (77. J. Ohřál [-] ) , V. Kryštof [-] , V. Tomíček [-] , P. Kupka [-] (75. D. Brzeska [-] )

ŽK: 81. T. Wilk .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - TOMŠÍK Zbyněk, MALÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza