Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice vyhrály a mají nakročeno k prvenství


Branky


23

V Ludgeřovicích se hrála zajímavá bitva, která se musela divákům zajisté líbit. Domácí tým navzdory úzkému kádru sehrál proti rozjetým Bolaticím vyrovnanou partii. Skóre se přelévalo ze strany na stranu, o brankové šance rovněž nebyla nouze. Bolatice rozhodly o vítězství ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu je mohl poslat do vedení benjamínek v sestavě Körner, ale hlavičkoval nad břevno. Místo toho otevřel skóre na druhé straně z přímého kopu Šula, když propálil ne moc dobře postavenou zeď – 0:1. Ludgeřovice ovšem přispěchaly s okamžitou odpovědí. Po mezihře a přesném centru Adamce z pravé strany se nadvakrát ve vápně prosadil Fekete – 1:1. Bolatice si mohly následně vzít vedení zpět, ale střela Šamárka orazítkovala tyč a Chromečka mířil svůj pokus nad břevno. A tak se vedení ujaly Ludgeřovice. Martiník vyzrál na obranu hostů a přihrávkou pod sebe připravil další trefu Zbořilovi, který má čich na góly – 2:1. Ale i Bolatice ukázaly, že umějí bleskově zareagovat. Ludgeřovické vedení trvalo jen několik sekund a Chromečka zajistil vyrovnání – 2:2, když potrestal ne moc dobré přečtení hry ze strany domácího brankáře.

 

Druhý poločas se hrál už více opatrněji. Bolatice se zaměřily více na obranu a hrozily spíše z brejků. Především dokázaly eliminovat nebezpečného Zbořila a to byla záruka jejich úspěchů. Navíc po hodině hry šli hosté opět do vedení, když po rychlé rozehrávce z autu a přesné přihrávce Šamárka pod sebe dokázal z dobrých pětadvaceti metrů krásně trefit míč k tyči Vít Baránek jr. – 2:3. Domácí pak měli pasáž, kdy hosty zatlačili, ale k žádným tutovkám se už nedopracovali. Hosté si hlídali zadní vrátka a dobře organizovanou hrou si už výhru vzít nenechali. Bolatice tak potvrdily dobrou formu a mají prvenství v soutěži ryze ve svých rukou.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] (46. T. Smolka [-] ) - D. Körner [-] , T. Šrubař [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , T. Hájek [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Šula [-] , V. Baránek [-] , D. Kotík [-] , A. Baránek [-] , V. Chromečka [-] (85. P. Langer [-] ) , P. Boček [-] , J. Šamárek [-] , D. Skroch [-] , J. Oberherr [-] (85. R. Plaček [-] ) , J. Monsberger [-] (80. J. Slivka [-] )

ŽK: 26. J. Oberherr , 56. J. Šamárek , 90. T. Breuer , 92. R. Plaček .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - HRŇA Petr, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů