Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravské derby ovládla Stará Bělá


Branky


23

Ostravské derby ovládla podle předpokladů favorizovaná Stará Bělá, i když se v první půli proti oslabené sestavě Slovanu dlouhou dobu neuměla prosadit. Domácí tým držel krok se soupeřem pouze první poločas, ve druhém už scházely fyzické síly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým předvedl opět důstojný první poločas, navíc po čtvrthodince mu vyšla povedená akce. Na pravé straně utekl starobělským bekům Holcman a pěknou přihrávkou pod sebe na šestnáctku nabídl úvodní trefu Koukalovi – 1:0. Favorizovaná Bělá dokázala po půlhodině vyrovnat díky trefě kanonýra Vidiševského – 1:1. Slovan sváděl vyrovnanou partii až do okamžiku, než se mu zranil klíčový hráč Holcman. Pak už musel opět dohrávat v oslabení a hosté toho využili. Ještě do poločasu zajistil vedení na jejich stranu Pytlík, který v rozmezí dvou minut vstřelil dvě trefy. Nejprve se prosadil po skrumáži, když protlačil míč bodlem do sítě – 1:2. Následně si naskočil na rohový kop a nedal brankáři Hypšovi žádnou šanci – 1:3.

 

Po necelé hodině hry navíc hostující kapitán pečetil svůj hattrick, když si u zadní tyče počkal na centr a placírkou uklízel míč do sítě – 1:4. Celý druhý poločas se hrál už jen na jednu stranu, dravé mládí Staré Bělé fyzicky jasně přetlačilo postarší sestavu Slovanu. O pátý zásah se postaral střelou zpoza vápna Doležal – 1:5. Konečné skóre pak pečetil po centru ze strany Kožík, když se trefil povedenou střelou z voleje pod břevno – 1:6. Za domácí pak aspoň symbolicky zkoušel ohrozit bránu Mooc, ale střela gólové parametry neměla. Zápas tak skončil dle očekávání jasnou výhrou Staré Bělé, která může stále ještě pomýšlet na případné vítězství v soutěži, i když už je tento scénář spíše v oblasti teorie.        



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - T. Odstrčilík [-] , D. Koukal [-] (85. J. Nevola [-] ) , M. Bláha [-] , T. Boháč [-] , L. Tydlačka [-] , L. Ciesarik [-] , T. Pastrňák [-] (77. T. Vráždil [-] ) , J. Holcman [-] (46. F. Sleczka [-] ) , V. Mooc [-] , D. Valder [-]

FK Stará Bělá
M. Pitřík [-] - O. Malík [-] , P. Doležal [-] (71. T. Miškařík [-] ) , T. Brezovský [-] (71. N. Sýkora [-] ) , J. Dziža [-] (68. J. Jurásek [-] ) , K. Surovec [-] , M. Petrík [-] (68. A. Lyčka [-] ) , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] (71. J. Kačer [-] ) , A. Akritidis [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 41. L. Tydlačka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GALVAS Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů