Vřesina zachránila bod až v nastavení


Branky


17

Fotbalisté Kozmic dokázali vyválčit cenný bod na půdě ambiciózní Vřesiny a nechybělo moc, aby si domů odvezli dokonce všechny tři body. Ačkoliv domácí tým po většinu zápasu mačkal svého protivníka a držení míče bylo enormní, statistika proměňování šancí ukázala značné mezery. Za to hosté předvedli na jedničku, jak se má s nabídnutými šancemi nakládat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina posilněna bodovým ziskem z Chlebičova, kde ve středeční dohrávce vybojovala cennou remízu, vstoupila do zápasu aktivně. Celý první poločas se nesl ve znamení jejího úpěnlivého dobývání kozmické klece. Domácí fotbalisté měli sice jasnou herní převahu, ale nedokázala z ní vytěžit úvodní trefu. Ani střelecký pokus Wilka a ani hlavička Kozelského změnu stavu nepřineslo. Hostující Kozmice se v prvním poločase prakticky nedostaly na dostřel domácí brány, brankář Matula byl zcela bez práce. 

Branky padaly až po poločase. Jako první dokázal rozvlnit síť Kozelský, ale pro útočný faul mu gól uznán nebyl. Ovšem po necelé hodině hry už domácí slavili. Na přesný centr Wilka si nejlépe naskočil Adam Hruzík a přesnou hlavičkou otevřel skóre – 1:0. Jenže vedení Vřesiny dlouho netrvalo, neboť její bek Kroupa hrubkou v rozehrávce nabídl hostům vyrovnání, když Remeš zachytil balón a připravil Tomáši Herákovi míč na zlatém podnose – 1:1. Domácí tým i nadále diktoval tempo, ale nic z toho nevytěžil. Kozmice naopak trpělivě čekaly na svou příležitost a daly Vřesině pořádnou lekci z produktivity. Několik minut před koncem našel centr Tomáše Heráka hlavičku Kanii a ten poslal hosty do vedení – 1:2. Senzace se ale nakonec nekonala. Domácí tým zužitkoval svůj soustavný tlak v nastavení, když se po dalším centru trefil opět Adam Hruzík a zachránil domácím alespoň bod. Vřesina navzdory pouhé remíze navýšila vedení v tabulce, neboť sok z Kravař doma nestačil na Bolatice. 



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): ... bude doplněno v průběhu dne

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): ... bude doplněno v průběhu dne



Počet diváků: 270. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - POBOŘIL Radek, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 5. 2022 12:34
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Oběma týmům se na jaře daří. Tipuji, že v tomto zápase rozhodne výhoda domácího prostředí a Vřesina vyhraje o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích