5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov si pohrál se Štěpánkovicemi


Branky


10. J. Radek , 38. A. Černohorský , 40. M. Silber , 67. J. Radek (p.) , 83. A. Korbel - 78. D. Skroch
14

Chlebičov zatím předvádí na jaře spalinou krasojízdu. Poté, co vyválčil ve středeční dohrávce bod za cennou remízu (1:1) proti Vřesině, dokázali si Axmannovi svěřenci smlsnout i nad živou vodou poletými Štěpánkovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ze Štěpánkovic se pro tentokrát odhodlaly hrát více zezadu a dopředu se moc nehrnuli. Tato taktika dlouho slavila úspěch, protože domácí tým nedokázal své soupeře ničím zaskočit. Štěpánkovicím se to naopak povedlo, když po pravé straně pláchl rychlonohý Skroch a nabídl tutovku Grigarčíkovi, jehož vychytal bravůrním zákrokem brankář Hegar. Skóre se měnilo až v závěru první půle, když Kuželovu střelu vyrazil brankář Lukovics pouze k Černohorskému a ten pohodlně dorážel – 1:0. Jenže do přestávky stačil vedení domácích navýšit po pěkné individuální akci mladíček Silber – 2:0.

 

Chlebičov nepolevil v aktivitě ani po přestávce. Hned zkraje druhé půle pláchl po pravé straně Radek a střelou na přední tyč pod břevno nachytal Lukovicse – 3:0. Následně se domácí trochu ukolébali vedením a nechali hrát i hosty. Ti se mohli dostat do zápasu po šancích Stromského a Skrocha, ale jejich muška postrádala přesnost. Definitivně pak vzala za své penalta, kdy Tomíček fauloval Černohorského a tu tradiční exekutor Radek proměnil – 4:0. Pod čestný zásah hostů se podepsal hrající trenér Harazim, který přesným centrem nabídl snížující trefu Skrochovi. Poslední slovo v zápase si ale opět vzali domácí. Silber obelstil hostujícího beka a přesným centrem našel ve vápně Korbela, jehož střela bodlem napnula síť popáté a stanovila skóre utkání na konečných 5:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): ... bude doplněno v průběhu dne

TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): ... bude doplněno v průběhu dne



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
J. Hegar [-] - D. Matyášek [-] (80. V. Sýkora [-] ) , M. Stošek [-] , L. Kužel [-] (73. R. Kolig [-] ) , D. Sedlář [-] , M. Silber [-] (86. P. Minarčík [-] ) , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , V. Koneczný [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - M. Grigarčík [-] (71. D. Harazim [-] ) , F. Stromský [-] , D. Skroch [-] , J. Machala [-] (46. D. Kožušník [-] ) , R. Krzisch [-] (68. M. Liška [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Sobek [-] , R. Heider [-] (41. L. Peterek [-] ) , M. Samson [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LEŠKO Ondřej, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Chlebičovu to na jaře docela šlape, ještě ani jednou neprohrál. Ale i Štěpánkovice umějí zazlobit. Zde ale více věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích