Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice zvládly důležitou bitvu


Branky


18

V nedělním odpoledním lijáku se ve Štěpánkovicích hrála důležitá záchranářská bitva o šest bodů. Tu ovládla domácí ekipa, která pokořila trápící se Malé Hoštice. Přitom úvod zápasu se pro Štěpánkovice nevyvíjel zrovna optimálně, jenže Hoštice opět doplatily na fatální hrubky v obraně, které domácí tým tvrdě potrestal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení po pěkné akci, kdy Rychlý zatáhl míč po pravé straně, přihrál pod sebe na Režnara a ten přesným centrem na zadní tyč nabídl gólovou lahůdku Dominiku Klingerovi – 0:1. O pár minut později mohlo být pro hosty ještě veseleji, jenže hlavičku Rychlého dokázali obránci na poslední chvíli odvrátit do bezpečí. Pak už ale přišla fáze, kdy iniciativu převzali domácí a vypracovali si postupně šance Smažíkem, Grigarčíkem a Skrochem. Ty ještě vyrovnání nepřinesly. Ovšem pak se opřel do míče Skroch a z dvaceti metrů krásně zakroutil míč do šibenice – 1:1.

 

Štěpánkovice si přenesly aktivitu i do druhé půle a mohly po několika minutách jít do vedení. Skvěle hrající Skroch pláchl po straně, obelstil obránce hostů a připravil tutovku osamocenému Grigarčíkovi, který ji trestuhodně zazdil. Avšak o deset minut později si domácí útočník spravil chuť, protože po přihrávce Stromského se opět řítil na bránu nikým nehlídaný a tentokrát už s naloženou šancí nepohrdnul – 2:1. Hosté pak měli silnou desetiminutovku, kdy si vytvořili menší souvislý tlak a zkoušeli střílet z dálky. Nejvíce se do zakončení tlačil kapitán Chříbek, jednou mířil vedle a jednou nad břevno. Jenže největší kámen úrazu je v současnosti jejich obrana, která v závěru opět fatálně propadla a nabídla muži zápasu Skrochovi konečnou pojistku na 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Vzhledem k podmínkám, v jakých se muselo hrát, musím říci, že to nebylo vůbec jednoduché utkání. Fotbalu to moc nepřidalo a nám spíše uškodilo. Přesto si myslím, že jsme dnes vyhráli zaslouženě, vypracovali jsme si více příležitostí a také dokázali být v koncovce produktivní. Pro nás velice důležité tři body, díky kterým jsme se posunuli v tabulce. Ale musíme dál poctivě pracovat, ať soutěž uhájíme."

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): "Co k tomu říct?! Nemyslím si, že bychom dnes byli horším mužstvem. Bohužel nám domácí Štěpánkovice ukázaly větší efektivitu, ze čtyř šancí nám daly tři góly. My jsme měli možná větší držení míče, ale bohužel jsme víc než jednu branku z toho vytěžit nedokázali."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - M. Grigarčík [-] (82. L. Peterek [-] ) , F. Labuda [-] (88. M. Liška [-] ) , D. Skroch [-] , J. Machala [-] , R. Krzisch [-] , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] (33. F. Stromský [-] ) , M. Samson [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - R. Režnar [-] , A. Rychlý [-] (64. A. Celta [-] ) , J. Chřibek [-] , J. Droppa [-] , D. Schrom [-] , D. Klinger [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , O. Šafarčík [-]

ŽK: 32. J. Chřibek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - ŘEZNÍČEK Miroslav, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jiří Swiech
Tip experta: výhra domácích

Štěpánkovice v zimní přestávce posilnily a na jejich výkonech to jde vidět, jejich hra se podstatně zlepšila. Malé Hoštice jsou naopak dost za očekáváním, co jsem zaslechl, mají problémy nejen na hřišti, ale i v kabině. Prý se tam až tak moc netrénuje, což by i odpovídalo jejich hře. Viděl jsem je na jaře už dvakrát a pokaždé vydrželi max. poločas a pak úplně odešli. Za mě vidím výhru domácích Štěpánkovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích