Šlágr kola ovládla Vřesina


Branky


19

Fotbalisté Vřesiny ani napotřetí v průběhu jarní části nezaváhali a po těsné výhře v Ludgeřovicích drží na jaře stoprocentní bilanci. Domácí tým z Ludgeřovic naopak podruhé za sebou nebodoval, když opět doplatil na neproměňování šancí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Ludgeřovicích byl k vidění zajímavý duel dvou předních celků tabulky, protože na jejich hřiště přijela ambiciózní Vřesina. Ta měla velmi povedený vstup do utkání, když hned z první šance vytěžila vedoucí branku. Po standardce Wilka usměrnil míč do sítě hlavičkující Strohalm a domácí brankář Hájek se marně natahoval – 0:1. Následná pasáž přinesla urputné dobývání soupeřovy poloviny, převážně přes nakopávané míče, které ovšem dokázaly na obou stranách zpracovat zodpovědné obrany. A tak jedinou cestou k šancím byly standardky. Jednu z nich, přesněji přímý kop, zahrával před přestávkou domácí Zbořil a povedenou ránou nechal vyniknout brankáře Simkaniče.

 

I druhý poločas nabídl divákům bojovný fotbal a naštěstí už i nějaké šance. Za domácí tým se mohl vyrovnat Zbořil, jenže ani jeden ze dvou úniků dotáhnout ke gólu nedokázal. Hosté mohli trestat po krásné dalekonosné střele Gelnara, který z dobrých pětadvaceti metrů trefil břevno. V samém závěru se domácí tým pokusil vyrovnat po pěkné akci. Po pravé straně pláchl rychlonohý Zbořil, předal míč na druhou stranu Feketemu a ten stříleným centrem vybízel k vyrovnání Pěntku, jenže domácímu útočníkovi scházelo pár centimetrů, aby dosáhl na míč a mohl zakončovat. Následně si už Vřesina závěr utkání pohlídala a připsala do statistik další výhru, díky níž je na jaře stále stoprocentní. Ludgeřovice naopak podruhé za sebou ztratily.  



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník): "Řekl bych, že to nebyl špatný fotbal, sice bojovný, ale rozhodně měl co nabídnout. Zápasu by spíše slušela remíza, ale holt byl soupeř šťastnější, protože dal branku a my ne. Nezbývá nic jiného, než jim k vítězství pogratulovat."

FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): "Byl to velmi těžký zápas. Opravdového fotbalu moc vidět nebylo, protože to byl spíše boj mezi oběma šestnáctkami, mnoho nakopávaných míčů. Ale rozhodně to na atraktivnosti neubralo. Nechci říci, že vyhrál lepší, ale my jsme oproti domácím tu šanci proměnili a z toho taky rezultuje ten těsný výsledek."



Počet diváků: 208. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - JURAJDOVÁ Lenka, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2022 10:00
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jiří Swiech
Tip experta: výhra domácích

Těžko soudit, přiznám se, že jsem se o ostravské týmy letos až tak moc nezajímal jako dříve, takže úplně nevím, co od zápasu očekávat. Ale co tak trochu znám Ludgeřovice, vím, že tam mají spoustu zkušených hráčů a že se u nich hrálo vždy dost obtížně. Troufnu si tipnout na to, že vyhrají domácí Ludgeřovice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů