0:3
(0:1)
5. J. Janík
78. J. Trebatický (vl.)
87. J. Holcman (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice loupily body v Ostravě


Branky


5. J. Janík , 78. J. Trebatický (vl.) , 87. J. Holcman (vl.)
18

Ostravský Slovan na výhru z minulého kola, ve kterém obral o body favorizované Ludgeřovice, nenavázal. Kozmice předvedly zodpovědný výkon a trpělivě čekaly na své šance, které trestaly. K jednomu gólu jim navíc dopomohl i vlastenec domácího hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli výborný vstup do utkání. Po špatné rozehrávce domácích se zmocnil míče Herák, potáhl míč po straně a přesným centrem nabídl úvodní gól hlavičkujícímu Janíkovi - 0:1. Domácí Slovan mohl odpovědět po pěkné akci Holcmana, který přihrával pod sebe na malé vápno Kubuškovi, ovšem ten ve vyložené šanci selhal. Ani další nadějná šance Tydlačky vyrovnávající trefou neskončila, jeho hlavičku dokázal brankář Černý vytěsnit na roh. Kozmice měly následně míč častěji na kopačkách, ale k žádné velké šanci se nedopracovaly.

 

Ve druhém poločase museli Ostravané hru více otevřít a hrát aktivně dopředu. Dlouho se jim jejich nákopy nedařily, až po hodině hry se po špatné kozmické rozehrávce dostal do šance Kubušek a svou technickou střelou lízl pravou tyč. Naděje Slovanu na další bodový zisk uťala fatální hrubka Trebatického, který dával malou domů brankáři, ovšem ten stal zcela jinde, a tak si domácí obránce dal ukázkového vlastence – 0:2. Definitivní hřebík do ostravské rakve pak v samém závěru zápasu zabil Urbančík, kterému jeho spoluhráč Mlýnek připravil branku na zlatém podnose – 0:3. Kozmice tak zvládly nelehký souboj s nevyzpytatelným soupeřem a připsaly si důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Ostrava
Vítězslav Mooc (hrající trenér): "Z naší strany to nebyl úplně špatný zápas, ale dnes nás nepodrželi útočníci. Dnes se to tak sešlo, že kdybychom hráli do zítra, tak ten gól stejně nedáme. A bez vstřelených branek nemůžeme pomýšlet na nějaké body. Nic, jedeme dál, ještě to nebalíme a věříme do poslední chvíle."

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Myslím, že jsme sehráli kvalitní utkání a soupeře kromě jedné vážnější šance do ničeho nepustili. Dali jsme rychlý gól, který nás uklidnil a mohli pak hrát to, co jsme si s hráči před zápasem domluvili. Možná mě trochu mrzí, že jsme se nesnažili více trestat chyby domácích a nevytvářeli více šancí. Ale jinak nemám týmu co vytknout."



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - J. Holcman [-] , L. Ciesarik [-] (54. A. Sýkora [-] ) , T. Pastrňák [-] (80. A. Šindler [-] ) , M. Bláha [-] (80. D. Valder [-] ) , L. Tydlačka [-] , D. Kubušek [-] , M. Saidi [-] (80. M. Slezák [-] ) , M. Kubinec [-] , V. Mooc [-] , D. Koukal [-] (64. J. Trebatický [-] )

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - T. Herák [-] (80. J. Holeček [-] ) , M. Vošvrda [-] , O. Urbančik [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Remeš [-] , L. Kalous [-] , J. Janík [-] (70. M. Volný [-] ) , L. Lesniak [-] , A. Herák [-] (86. R. Krpelík [-] )

ŽK: 34. L. Ciesarik , 60. M. Saidi - 52. J. Janík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - MACHALA Petr, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Jiří Swiech
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím více Kozmicích. Ke vší úctě k ostravskému celku, nechci, ať si to někdo bere nějak osobně, ale takový manšaft s naprosto bídným zázemím a téměř nulovou fanouškovskou základnou nemá v I.A třídě co dělat. Na podzim získal Slovan jen bod, teď se trochu rozjel, ale myslím, že kvalita bude více na straně Kozmic. Za mě dvojka - tedy výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích