Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bolaticích padlo devět branek


Branky


2. V. Chromečka , 83. J. Šula (p.) , 90. P. Langer - 34. A. Černohorský , 41. D. Drexler , 52. A. Korbel , 70. M. Silber , 80. J. Radek (p.) , 87. M. Silber
19

Velikonoční pomlázka se sice bude slavit až v následující víkend, ovšem v Bolaticích si už trochu pospíšili a nabídli divákům předčasnou nadílku. Ti mohli vidět zajímavý duel, kde o branky rozhodně nebylo nouze. Nedělní zápas s Chlebičovem nabídl pravé nefalšované brankové hody. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ty odstartoval domácí Chromečka, který v samém úvodu otevřel skóre – 1:0. Tentýž hráč mohl po necelé půlhodině navýšit vedení z nájezdu na gólmana Hegara, leč vyhořel. Bůhví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby byla tato akce dotažena až do konce. Jenže na kdyby se nehraje. A tak přišli ke slovu hosté z Chlebičova. Čerstvá posila z opavského béčka Silber si udělal z domácí obrany dobrý den a nabídl Černohorskému snadné zakončení do prázdné brány – 1:1. Těsně před poločasem dostal hosty do vedení Matyášek, když opět potrestal nedůslednou hru domácí obrany. Na počátku této akce byl opět agilní a zdravým seběvědomím posilněný Silber. 

 

Po přestávce hosté své vedení dále navyšovali. Brankář Breuer předvedl zkraje druhé půle fatální rozehrávkou a doslova daroval hostům třetí branku. Tu mohl vstřelit sám Silber, ale využil ještě lépe postaveného Korbela a ten pohodlně skóroval – 1:3. Čtvrtý zásah přišel po rozebrání domácí obrany. Ta opravdu neměla svůj den. Korbel potáhl míč středem hřiště, přes pravou stranu a centr Kužela se hra přenesla na protější zadní tyč, kde si svou kořišt vyčíhal Silber a snadno navýšil na 1:4. Nejlepší hráč utkání se podepsal i pod pátou brankou. Jeho drzý průnik vápnem hasili domácí za cenu faulu, z čehož pramenila penalta a tu proměnil Radek – 1:5. Pokutový kop se za pár minut kopal i na druhé straně po faulu na Šamárka, za domácí snižoval ránou k tyči Šula – 2:5. Ani to ještě nebyl konec. Šestou branku hostí vystřelil kdo jiný než Silber, když vyzrál v rychlostním sprintu jeden na jednoho a povedeným lobem pečetil své galapředstavení. Poslední slovo měl pak domácí Langer, který už jen korigoval na konečných 3:6.  



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Utkání se mi hodnotí velmi špatně. My jsme měli super vstup do utkání, brzo jsme vedli a nechybělo moc, abychom své vedení navýšili. My jsme dnes fungovali jen půlhodinu a pak se to úplně sesypalo. Naší nedůraznou hrou a chybami jsme to Chlebičovu hodně usnadnili. Hosté nám dali i pořádnou lekci z produktivity."

SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "V prvním poločase to nebylo z naší strany až tak optimální, jak bychom si představovali, ale v druhém poločase přišlo velké zlepšení. Už jsme více tvořili hru, vytvářeli si šance a ty navíc i proměňovali. Za výhru a i ¨za konečný výsledek 6:3 jsme nadmíru spokojeni.



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Monsberger [-] (62. V. Baránek [-] ) , D. Skroch [-] (75. J. Slivka [-] ) , V. Chromečka [-] (75. D. Sikora [-] ) , P. Boček [-] (62. J. Šamárek [-] ) , D. Kotík [-] , J. Gaida [-] , J. Oberherr [-] , P. Langer [-] , J. Šula [-] , A. Baránek [-]

SK Viktorie Chlebičov
J. Hegar [-] - D. Benek [-] (18. A. Černohorský [-] ) , M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] (88. V. Sýkora [-] ) , D. Matyášek [-] , M. Silber [-] , D. Drexler [-]

ŽK: 50. J. Gaida - 32. D. Matyášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEIDLER René - BARTOŠ Ivan, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jaroslav Samson
Tip experta: výhra domácích

Věřím tomu, že vyhrají domácí Bolatice. Mají kvalitní a zkušený tým na tuto soutěž a především na svém hřišti vždycky předvádějí pěkný útočný fotbal, který se musí divákům líbit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích