1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky vyzněl bezbrankovou remízou


Branky


27

Zruč i Rapid jsou na hraně vypadnutí a každé body se jim hodí. Proto se dalo předpokládat, že v zájemném souboji půjde zejména o taktickou hru, kde ani jeden z týmů nebude chtít udělat chybu. A tu neudělali až do penaltového rozstřelu. Zde si domácí Miroslav Zach před rozstřelem několikrát opusinkoval a pomodlil se u své pravé tyče, která za něj vyřešila hned tři pokusy Rapidu, což znamenalo druhý bod pro Zruč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Věděli jsme o co v zápase s Rapidem hrajeme a přistoupili jsme k tomu velmi zodpovědně. V prvním poločase jsme soupeře k větší šanci nepustili a sami si dokázali jednu dvě vypracovat, bohužel nám chyběl klid v koncovce. Soupeř velmi dobře bránil, i ve druhém poločase bylo šancí poskrovnu a zápas nakonec skončil asi zaslouženou remízou. Na penalty si Míra Zach dobře postavil jednu z tyčí, která přitahovala soupeřovo střelce a dokázali jsme urvat důležitý druhý bod.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Bylo znát, že hrají dvě mužstva z konce tabulky a ani jedno nechtělo udělat chybu. Takže za celý zápas byly k vidění jen dvě velké šance domácích a jedna hostů a několik střel z dálky. Zápas tedy dospěl do penaltového rozstřelu, kde náš golman zlikvidoval dvě penalty domácích, ale bohužel to nestačilo, protože naši střelci trefili třikrát tyčku (tu stejnou) a domácí tak brali bod navíc. Vzhledem k průběhu zápasu asi zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - F. Korelus [-] (5. D. Sperl [-] ) , A. Král [-] , V. Pavel [-] , D. Mošna [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (60. M. Lang [-] ) , P. Korous [-] , O. Kastelic [-] , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - D. Kořenek [-] , J. Kadlec [-] (67. M. Ungr [-] ) , P. Nový [-] (88. P. Filipčík [-] ) , J. Buček [-] , T. Ježek [-] , T. Drtil [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Holík [-]

ŽK: 90. M. Ungr .
Hráči zápasu: M. Zach - J. Liška .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Křen Jiří - BOGDAN Gabriel, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Adam Král
Tip experta: výhra domácích

Pro nás velmi důležitý zápas a jako správný kapitán věřím, že body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích