M. Valta 84.
1:1
(0:0)
60. A. Jírovec (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2022 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce přivítal Vacov doma Sousedovice.


Branky


84. M. Valta - 60. A. Jírovec (vl.)
22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potkaly se dva vyrovnané týmy, které se snaží hrát pro oko pohledný kombinační fotbal. Vývoj utkání tomu i odpovídal. V prvním poločase měli trochu navrch hosté ze Sousedovic. Vytvořené šance však nedokázali proměnit. Na druhé straně zahodil šanci na vedení v podobě pokutového kopu Antonín Bujok. V prvním poločase měli domácí ještě dvě velké šance, kdy v první hlavičkoval domácí Mrázek z bezprostřední blízkosti po centru Valty z volného přímého kopu a ve druhém případě Zitta netrefil propadlý míč v malém vápně. Góly přišly až ve druhém poločase. Jako první udeřili hosté, kdy ze standardní situace si po hlavičce hostí do vlastní branky srazil míč Jírovec. Vyrovnání zařídil v 85. minutě z volného přímého kopu z pravé strany kousek za vápnem Valta. Míč uklidil krásně k levé tyči do šibenice a nedal tak gólmanovi šanci zasáhnout. Závěr zápasu poznamenalo zranění kolene jednoho z hráčů Sousedovic. Rozhodčí poté utkání raději ukončil bez nastaveného času.

 

 Hráči utkání: Marek Valta, Karel Procházka



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Marek Valta: Sousedovice se od podzimu hodně zlepšily a díky tomu se hrál opravdu hezký fotbal. Tento víkend pro nás byl hodně náročný. Dva zápasy za tři dny se na nás podepsaly a v prvním poločase nám dlouho trvalo dostat se do tempa hry. Mrzí mě, že jsme opět neproměnili hodně šancí, které nám mohli přinést potřebné body. Jako pozitivum lze brát, že jsme ukázali bojovného ducha a dokázali se vrátit do zápasu.




Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Valta [-] , K. Procházka [-] , A. Jírovec [-] , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] , J. Ketzer [-] (46. V. Zábranský [-] ) , F. Roučka [-] , J. Červenka [-] , J. Mrázek [-] , T. Sova [-] (46. D. Makas [-] )

FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - O. Vaněček [-] , P. Masák [-] , M. Glazunov [-] (90. R. Pintíř [-] ) , D. Horňák [-] (66. O. Rataj [-] ) , D. Brož [-] , F. Duba [-] , M. Křiváček [-] , D. Marcinko [-] , Š. Fábera [-] , J. Janáček [-]

ŽK: 43. A. Bujok , 44. K. Procházka , 80. D. Makas , 87. F. Roučka - 43. M. Glazunov , 72. F. Duba , 85. M. Křiváček , 90. R. Pintíř .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ovčáček Josef - ŠŤASTNÝ Petr, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů