3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 14:30

29.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První porážka domácích Přeštic a to až v předposledním kole


Branky


16

Přeštice už jsou jasným vítězem Divize A, teď jen bojují o neporazitelnost v celém ročníku. Klatovy se nacházejí na třetím místě za rezervou Budějovic, kterou už těžko předstihnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločasová porážka Přeštic

Domácí byli aktivnější a měli jednoznačnou převahu na míči. Heger mohl poslat žluté do vedení, ale jeho hlavička po rohovém kopu skončila nad bránou Valeše. I přes vysoká procenta držení míče na domácích kopačkách, tak do vedení se dostali hosté. Po průnikové přihrávce se dostal do tahu klatovský sniper Jan Zajíček, který dostal míč od břevna do brány - 0:1. Stalo se tak v nastavení první půlky. Pro Přeštice to tak znamenalo první porážku co se týče prvních poločasů. 

Ve druhém dějství domácí skóre otočili

V úvodu druhého dějství se dostal ke střele i Šoul, ale Rojík byl připraven. V 52. minutě bylo srovnáno! Na centr Šmídla si naskočil Lukáš Mudra - 1:1. Druhý poločas vypadal podobně jako první. Žlutí byli aktivnější s míčem, Klatovy se spíše držely v bloku a vyčkávaly na chybu vítěze soutěže. V 70. minutě si naskočil na centr Vacovskýho přeštický čahoun Lukáš Mudra, i když se Valeš snažil sebevíc chytit míč před brankovou čarou, tak neúspěšně - 2:1. Pět minut před koncem se prosadil po dvaceti minutách na hřišti Matěj Končal, který propálil svým volejem nejen brankáře Valeše ale i vracejícího se obránce Klatov - 3:1

Přeštice si tak nenechaly vzít neporazitelnost a k tomu, aby skončily v této sezoně bez porážky schází pouze jeden zápas, který je čeká už ve středu v Mýtě. Velice peprný zápas, co se týče dění v zákulisí těchto dvou týmů. Klatovy po tomto kole mají jistotu 3. místa po skončení ročníku. Klatovy přivítají Katovice už ve středu, o víkendu hrají Klatovy na závěr sezony přátelský zápas s mistrovskou Viktorií. 



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Rojík [-] - S. Böhm [-] , A. Beránek [-] , V. Heger [-] , T. Arzberger [-] (75. M. Vohrna [-] ) , L. Mudra [-] (88. T. Půta [-] ) , D. Štípek [-] (88. T. Vilček [-] ) , T. Přibáň [-] , P. Šmídl [-] (66. B. Havel [-] ) , D. Kraml [-] (66. M. Končal [-] ) , F. Vacovský [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - A. Prančl [-] (69. M. Janda [-] ) , M. Lukeš [-] , J. Sojka [-] , J. Brabec [-] (53. Z. Krejčiřík [-] ) , A. Vacek [-] (87. M. Barborka [-] ) , J. Zajíček [-] , M. Mészáros [-] , M. Marek [-] (69. A. Aizner [-] ) , A. Presl [-] , M. Šoul [-] (87. T. Partyngl [-] )

ŽK: 36. D. Kraml , 82. B. Havel , 88. M. Končal - 44. A. Presl , 85. M. Janda , 92. M. Mészáros .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - ŠLAJS Jakub, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích