Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

27.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro Beroun to byla poslední šance na záchranu


Branky


14

Plzeňští v minulém kole pouze remizovali na hřišti Rokycan. Beroun prohrál v derby s Hořovicemi, když jim obě branky dal Jandera. Tento zápas je pro berounský poslední šance na to, se zachránit v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

V samotném úvodu se do gólovky dostali domácí hráči. Rozehrávku od brankáře narušil Zajíček. Míč směřoval od Vodrážky k volnému Šimáňemu, kterého vychytal berounský brankář.  Ve 23. minutě se červení radovali ze vstřelené branky, míč ale před nahrávku před prázdnou bránu byl v zámezí. Za pět minut zahrozili i hosté. Krásnou individuální akci Horela zastavil Suchý, následná dorážka skončila vedle brány. Za minutu byl v gólovce Šimáně po krásné přihrávce Zajíčka, ale brankář Šebek byl úspěšnější. Míč se dostal opět k Šimáněmu, který nabídl míč Patriku Klichovi - 1:0. Za minutu se prosadili opět domácí. Rychlý brejk zatáhl Provod až k brance Šebka a následně připravil míč Honzovi Vodrážkovi, který uklidil míč do prázdné brány - 2:0. Pět minut před koncem to mohlo být už o tři branky, Zajíček ale ve skluzu bránu přestřelil. 

Domácí i přes velký náskok, nulu vzadu neudrželi

Do druhého poločasu nastoupili hosté bez Krůty a Novosada, nahradil je Knyazev a Tarhaj. Po sedmi minutách druhého poločasu si Šimáně s Klichem vyměnili role oproti první brance v utkání. Klich zatáhl a připravil míč Zdeňku Šimáněmu před takřka prázdnou bránu - 3:0. A jak to bylo v prvním poločase tak i ve druhém. Hned za minutu se domácí prosadili znovu. Za obranou se zjevil samotný Aleš Demeter, který Šebka propálil - 4:0. Za šest minut hosté ztratili míč uprostřed hřiště před vlastním vápnem. Míč si vypůjčil Petr Zajíček, který poslal míč za háčky - 5:0. Tímto ale zápas nekončil. Po rozehrávce předvedli hosté krásnou akci na jejímž konci byl Tomáš Lhotka a jeslema brankáři Suchému dal gól - 5:1. Chybělo dvacet minut do konce utkání když hosté opět snížili. Po brejku se míč odrazil k Marku Horelovi - 5:2.  Do konce utkání byly šance na obou stranách ale branka už nepadla. 

Beroun si touto porážkou potvrdil sestup z divize pro nadcházející ročník. 



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] (65. L. Kotěšovec [-] ) , P. Zajíček [-] , P. Bednář [-] (65. M. Štefl [-] ) , V. Lisý [-] , M. Provod [-] (65. D. Voves [-] ) , J. Vodrážka [-] (73. D. Vodrážka [-] ) , O. Vinkler [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , Z. Šimáně [-] (65. M. Fikrle [-] )

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - J. Krůta [-] (46. O. Knyazev [-] ) , T. Lhotka [-] , D. Poslední [-] , D. Lacina [-] (65. M. Pelikán [-] ) , L. Landa [-] , I. Tapasov [-] , T. Břížďala [-] , M. Horel [-] , I. Novosad [-] (46. D. Tarhaj [-] ) , J. Počta [-] (65. J. Krpálek [-] )

ŽK: 62. J. Vodrážka , 90. L. Kotěšovec - 62. T. Lhotka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích