2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

24.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav potrápila favorita soutěže, i přesto body zůstaly na západě Čech


Branky


24. L. Mudra , 75. D. Kraml - 87. F. Vaněk
15

Favorit soutěže z Přeštic dostal na jaře pouze čtyři branky, proto také vedou soutěž o 15 bodů. Naposled dokázali zvítězit v Plzni na Doubravce 1:0. Soběslav nacházející se na 8. místě drží pětizápasovou šňůru bez porážky, naposled dokázaly porazit Lom také 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna chyba brankáře znamenala jedinou branku domácích v prvním poločase

Začátek zápasu byl asi podle očekávání. Domácí favorit v držení míče, soběslavští spíše vyčkávali na chybu soupeře. Branky se dočkalo zhruba 150 diváků až ve 24. minutě. Centr Beránka vyrazil brankář pouze k Lukáši Mudrovi, který pohotově zakončil do prázdné branky - 1:0. Za 4 minuty to mohlo být veselejší pro hráče ve žlutém. Centr Mudry z volného kopu proletěl až k brankáři, který pohotově zakročil. Po půl hodině hry se dožadovali hosté pokutového kopu po faulu po rychlém brejku, rozhodčí byl ale proti. Ve 37. minutě se Přeštice znovu radovaly. Pomezní rozhodčí byl ale proti, Mudra byl údajně v ofsajdu. Tři minuty před koncem prvního poločasu byli domácí nuceni vystřídat. Vohrna nahradil zraněného Arzbergera. Za minutu se mohl prosadit Mudra po centru Končala ale míč se od něho odrazil vysoko nad bránu. V závěru znovu centr Končala směřoval tentokrát na hlavu střídajícího Vohrny, který ale trefil prostor, kde stál Dudák. 

Hosté dokázali snížit až v závěru

V úvodu druhého poločasu se dostali do šance i hosté. Pokus hlavou ale skončil v rukavicích připraveného Rojíka. V 52. minutě se domácí dostali do šance, ale míč skončil mimo bránu. Následoval roh, z něhož ale nic nebylo, protože ve vápně byl faulován soběslavský hráč. V 58. minutě se dostali do šance i hosté. Hráč v bílém ale přestřelil z úrovně pokutového kopu bránu. Pět minut po hodině hry se po individuální akci do šance dostal domácí Sláma, jeho pokus ale skončil pouze na rohu. V 75. minutě se žlutí konečně dočkali navýšení rozdílu. Střídající David Kraml napřáhl za vápnem a míč skončil v síti u pravé tyče - 2:0. Pět minut před koncem to mohlo být už o tři branky. Ve vápně se objevil samotný střídající Böhm, ale vsadil na razanci místo přesnosti a míč skončil mimo bránu. Nedáš, dostaneš. Za minutu měli šanci v podobě pokutového kopu hosté. Přímého kopu se ujal soběslavský Filip Vaněk, který krásně vymetl pravou šibenici za domácím brankářem - 2:1. Jeho krásnou branku ocenili i domácí fanoušci na tribuně. Srovnat už ale hosté nedokázali.

Domácí si připisují další vítězství, pokud zvítězí v dalším zápase v Jindřichově Hradci, zajistí si tak první flek do konce sezony. 



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Rojík [-] - M. Suchý [-] , A. Beránek [-] , V. Heger [-] , L. Mudra [-] , T. Skála [-] , T. Vilček [-] (62. P. Šmídl [-] ) , B. Havel [-] (62. D. Kraml [-] ) , M. Končal [-] (72. S. Böhm [-] ) , O. Chocholoušek [-] , T. Arzberger [-] (42. M. Vohrna [-] )

FK Spartak Soběslav
J. Dudák [-] - V. Zeman [-] , P. Bouchal [-] , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , J. Pavlík [-] - A. Kutner [-] (77. M. Mazouch [-] ) , F. Vaněk [-] , V. Hoffmann [-] , R. Podhradský [-] (69. V. Dvořák [-] ) - T. Hájek [-]

ŽK: 37. J. Boháč , 78. V. Hoffmann .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - DOUBEK Tomáš, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Vild
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou jasný favorit a doma jednoznačně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí favorit nenechá nic náhodě a bude brát tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích