4:2
(2:1)
45. M. Brož
73. M. Buršík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovice se odpoutaly ode dna tabulky


Branky


10. T. Plánička , 16. J. Pyšek , 57. J. Pyšek , 60. L. Puchmertl - 45. M. Brož , 73. M. Buršík (p.)
18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nakonec snížili až v závěru poločasu

Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči. Už ve druhé minutě se dostali k rohovému kopu a po následném napadání i k zakončení, míč skončil pouze v náruči Vilda. Za necelé dvě minuty byl překonán brankář Mýta. Míč skončil ale pouze na tyči. Během prvních čtyř minut jsme mohli vidět rovnou tři nebo čtyři střely na bránu Slavoje. V 10. minutě po individuální akci Königsmark připravil míč Tomášovi Pláničkovi, který zpoza vápna napřáhl a míč tentokrát skončil až za zády Vilda - 1:0. Domácím se úvodní tlak vyplácí. Hned z další akce mohlo být srovnáno. Po volném kopu ze strany hřiště předvedl dobrý zákrok brankář Hořovic. V 16. minutě to bylo už o dvě branky. Po kulečníku ve vápně Mýta se míč odrazil k Janu Pyškovi, který už jiné odrazy nedovolil a míč poslal do sítě - 2:0. Ve 41. minutě dostal domácí Puchmertl žlutou kartu za skluz do brankáře a za pět minut bylo sníženo. Po několika odrazech za vápnem napřáhl Martin Brož a krásnou pumelicí snížil stav před odchodem do šaten - 2:1. 

Domácí si vedení sebrat nenechali

Do druhého poločasu na straně hostů nahradil Patrovský Skopového. Už ve druhé minutě se do šance dostali domácí, pokus hlavou skončil v rukavicích Vilda. Ve 12. minutě druhého poločasu se dostali k volnému přímému kopu ze strany hosté, exekutor Martin Zeman poslal míč do vápna na který si vyběhl svědomitě Koten. Míč mu propadl mezi rukavicemi a nastal menší závar ve vápně. Hostující Slavoj této příležitosti nevyužil a brankář napodruhé míč chytil. Hosté se ještě dožadovali, že míč chytil brankář až za čárou ale marně. A jak se říká, nedáš dostaneš, tak Slavoj dostal. Do brejku byl vyslán Jan Pyšek, který se dokázal prosadit přes hostujícího obránce i brankáře - 3:1. Za tři minuty si na rozehraný roh naskočil Lukáš Puchmertl a bylo to už 4:1. Za 13 minut bylo sníženo. Po standardní situaci byl ve vápně faulován hráč hostů a následovala penalta. Pokutový kop si vzal na svůj dres Martin Buršík. Diváci na tribuně si mysleli, že to překopne, ale mýtský hráč byl přesný - 4:2. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat a alespoň snížit dvoubrankové manko. Domácí si ale další body ze zápasu Pod Remízkem pohlídali a minimálně do nedělních odpoledních hodin se posouvají před Sedlčany na 14. místo. Na poslední místo tak padá Beroun. 



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - V. Königsmark [-] (64. N. Wacker [-] ) , O. Bublík [-] , M. Polák [-] (85. O. Bělohlávek [-] ) , R. Jandera [-] , J. Pyšek [-] (88. F. Čapek [-] ) , T. Plánička [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Nový [-] , O. Pecháček [-] (69. F. Renza [-] ) , M. Zeman [-] , M. Lávička [-] , M. Buršík [-] , D. Skopový [-] (46. M. Patrovský [-] ) , M. Brož [-] , J. Hereit [-] , M. Brož [-] , J. Kadar [-] (69. L. Gavrylovskyy [-] )

ŽK: 41. R. Jandera , 72. L. Puchmertl , 77. M. Kuška , 80. N. Wacker .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BROM Josef - KORANDA Tomáš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Zajíček
Tip experta: remíza

Hořovice mají sice pár proher po sobě, ale se silnými soupeři. Myslím si, že by mohli Mýto zaskočit. Výsledek tipuji 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů