Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice zvládly sedmigólovou kanonádu v Mladém


Branky


32. T. Linhart , 45. T. Linhart - 38. M. Čuhaj , 45. M. Ježek , 69. V. Strnad , 76. M. Ježek , 78. V. Strnad
8

Hned sedm branek bylo k vidění v utkání 23. kola III. třídy, které se uskutečnilo v Mladém. Domácí fotbalisté podlehli Dívčicím 2:5 a potvrdili, že venku se jim daří. Za Dívčice se dvakrát prosadili Ježek a Strnad, kterého doplnil Čuhaj. Za Mladé skóroval dvakrát Linhart. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Dívčičtí fotbalisté vstoupili do předposledního venkovního zápasu letošní sezony aktivně, prvních pět minut nepustili Mladé prakticky na útočnou polovinu. Poté se osmělili i domácí hráči, největší hrozbou byl rychlonohý Linhart, který dělal hostující obraně nemalé potíže. Hosté zahazovali slibné příležitosti jako na běžícím páse a tak musel přijít trest. Paradoxně se ale přes velké šance skóre otevřelo až ve 32. minutě. Nenápadný centr do pokutového území přistál zhruba na penaltě na nohu Tomáše Linharta, který balon jen lehce prodloužil a poslal ho milimetrově k levé tyči dívčické branky – 0:1. O minutu později to mohlo být už o dvě branky, když vystoupené domácí obrany využil Vrzal, který však místo přihrávky zvolil prudké zakončení a to bylo nepřesné. Ve 38. minutě už bylo vyrovnáno, střelu Semráda doklepl do sítě Martin Čuhaj - 1:1. Dvě nebezpečné příležitosti Dívčic skončili zákrokem Pokorného a nastřelenou tyčkou, vzápětí se ale odraženého balonu zmocnil Michal Ježek, který přízemní dorážkou dal vedení hostům. To vydrželo jen pár vteřin. Nedorozumění v obraně potrestal opět Tomáš Linhart. Poločas tedy skončil nerozhodně 2:2. 

Hosté ovládli druhý poločas

Do druhé půle naskočili lépe domácí, jenže ostřelovali a dobývali branku Dívčic marně. To s psychikou Mladého lehce zamávalo a většina jejich střel končila v rukou brankáře. Dívčice ale zasadily smrtící úder z první pořádné šance. Dosud pouze šance spalujcící Václav Strnad se konečně rozhodl vypálit a udělal dobře. Parádně zakroutil míč a jeho výstavní rána zapadla do levého horního rohu - 2:3. Domácí pak vrhnuli všechny síly do útoku a hostům stačilo čekat na otevřená okénka v obraně. Jedním z nich prolétl Michal Ježek přesně včas, aby opět nádhernou ránou nedal brankáři sebemenší šanci. Dílo zkázy pak dokonal Václav Strnad, který opět nádhernou střelou propálil gólmana Pokorného - 2:5. Ve zbývajícím čase se domácí snažili vstřelit kontaktní branku a zdramatizovat závěr zápasu, ale hosté dokázali udržet počet inkasovaných branek na čísle dva. Tři body tak po konečném hvizdu slavily Dívčice.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Bezprostředně po zápase to hodnotím jako krásné vítězství, kdy už jsme skoro stáli nad nějakou propastí, ale přesto jsme pořád věřili, že jsme schopni zápas zvládnout. Myslím si, že jsme po celý zápas byli lepším týmem. Šli jsme za vítězstvím i v nepříznivém stavu a nakonec se nám to povedlo otočit, takže velká úleva a štěstí.



Sestavy


SK Mladé B
M. Pokorný [-] - A. Němec [-] , T. Brozman [-] , L. Szojka [-] , M. Zemek [-] - Š. Masák [-] , D. Račák [-] , A. Kolář [-] , M. Schuster [-] - D. Vrzal [-] , T. Linhart [-] -

TJ Mír Dívčice
J. Maňhal [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - J. Valenta [-] , S. Rejdal [-] , P. Semrád [-] , O. Šťastný [-] , V. Valenta [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-] -

ŽK: 80. V. David , 84. M. Ježek .
Hráči zápasu: V. Strnad , M. Ježek , V. Valenta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČERVENEC Martin - HLAVÁČ Josef (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích