0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek vyhrál derby v Úsilném


Branky


10

Hosté z Borku se na derby v Úsilném řádně připravovali celý týden a to hlavně na velikost jejich hřiště, která je ve srovnání s naším rapidně menší. Oba celky mají úplně jiné starosti. Zatím co domácí bojují o záchranu hosté se přetahují se Zliví o první příčku. Přesto jak se říká, derby nemá favorita a tak se očekával tuhý boj o každý metr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Zápas začal vzájemným oťukáváním a hrou převážně ve středu pole. Přesto se už v 6.min dostali hosté do vedení. Ondra Vaník vypustil za hranicí vápna prapodivnou střelu, která asi i s pomocí větru zaskočila domácího gólmana a zakotvila v levé šibenici 0-1. V další útočné akci hostů poslal O.Vaník přihrávku do vápna na D.Šťastného, který z první pálil k levé tyči, gólman J.Indra ale předvedl parádní zákrok a následnou dorážku J.Franka k pravé tyči vyrazil na roh. Po rohu se k hlavičce dostal V.Baščevan, ale J.Indra byl opět na místě. Ve 32.min trefil J.Houška hlavou v pádu jen pravou tyč domácí svatyně. Sporný moment přišel vzápětí. O.Vaník šel do souboje s domácím gólmanem a byl faulován, rozhodčí však ukázal před pokutové území. Následnou standardní situaci domácí s vypětím všech sil odvrátili a postupně začínali také vystrkovat růžky. Dostali se k několika nebezpečným rohům, které však ke gólu nevedli.

Hosté přidali ještě jednu branku

Hostující lodivod Stanislav Bryx nebyl s předvedenou hrou vůbec spokojen a tak do druhé půle udělal několik změn a rošád v sestavě. To Borku prospělo,hru kontroloval a uklidňující druhý gól přišel v 54.min. Jaroslav Houška si navedl míč na vápno a přízemní střelou k levé tyči rozvlnil síť 0-2. Vzápětí mohl přidat svůj druhý gól, když si za vápnem zpracoval míč na prsa a střelou z otočky vypálil pod břevno. Vynikající zákrok však předvedl gólman Jan Indra. V 70.min se odhodlal k sólu O.Hanžl, prošel přes tři obránce až do vápna, ale domácí gólman byl opět na místě. Poslední velkou šanci skórovat měl D.Šťastný, ale jeho nádherná střela orazítkovala jen pravou tyč domácí svatyně. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou hostů a domácí ještě čeká tuhý boj o udržení.



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš (hráč): entokráte jsem se posunul s praporkem na lajnu což pro mě v mužích byla asi premiéra :D Náš výkon zejména v prvním poločase určitě nebyl ideální, přesto jsme se ujali vedení. Druhá půle už byla lepší a od stavu 0-2 se zápas prakticky jen dohrával. Domácímu gólmanovi gratuluji k parádnímu výkonu, kterým uchránil Úsilné před větším debaklem.



Sestavy


Úsilné
J. Indra [-] - J. Jeremiáš [-] , P. Vazač [-] , J. Svatoš [-] , R. Tábora [-] , P. Zíka [-] , P. Viktora [-] , J. Jeřábek [-] , V. Polan [-] , J. Čada [-] , M. Kalousek [-]

FK Borek
M. Pytel [-] - M. Leština [-] , J. Endlicher [-] , M. Votruba [-] - O. Vaník [-] , D. Šťastný [-] - J. Houška [-] - M. Bárta [-] , V. Baščevan [-] , L. Horejš [-] , J. Frank [-]

ŽK: 84. R. Tábora - 37. L. Horejš .
Hráči zápasu: O. Vaník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJAR Pavel - KAPINUS Milan (N), HOREJŠ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů