0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loko B těsně porazilo Borovany


Branky


10

Na hřiště Borovan zamířila rezerva Loka B. Domácí si v minulém utkání poradili s Novými Hrady a doma chtěli navázat na úspěch z minulého týdne. Loko B mělo opět problém dát dohromady jedenáct zdravím kluků, ale nakonec poskládali jedenáctku statečných.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedený centr skončil v brance

Loko B přijelo na zápas v Borovanech v 11 lidech. V 15. minutě se dostali domácí do šance, kdy Němec vyslal krásnou přihrávku na Urbana, který se řídil sám na brankáře, ale jeho střela skončila jen těsně vedle šibenice. Druhá šance domácích přišla ve 30. minutě, kdy Tomášek poslal střelu z osmi metrů pouze do rukavic brankáře hostí Šinka. Osudová chvíle zápasu přišla ve 33. minutě. Domácí hráči udělali chybu ve středu hřiště. Jan Petrou ve snaze nacentrovat do vápna poslal míč tak šikovně, že skončil za zády brankáře Svobody. 0:1 Nic dalšího se již nestalo a poločas skončil 0:1.

V druhé půlce gól nepadl

Ve druhém poločase se hrálo podobně jako v prvním. S minimem šancí a hodně chybami. Jediná šance Borovan v druhém poločase přišla v 70. minutě, kdy Pečman poslal hlavou míč pouze vedle branky. Loko B mohlo navýšit svůj náskok v 75. minutě, kdy po rohu poslal hostující útočník hlavou míč jen vedle tyče. Loko B hrálo během celého zápasu velmi takticky spořádaně a udržela vedení až do konce utkání. Loko B si připsalo velmi cenné body a posunula se do středu tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Odehráli jsme snad nejhorší utkání za 10 let. Dnes se výrazně ukázalo, jak moc nám chyběl Nikola Bujnovský, který nám tvoří hru.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - J. Alexa [-] , P. Tlamsa [-] , B. Němec [-] , R. Pletka [-] - M. Tomášek [-] , F. Faktor [-] , J. Vodhánil [-] , M. Urban [-] - O. Zavřel [-] , M. Račák [-] -

TJ Lokomotiva ČB B
J. Šinko [-] - O. Veselý [-] , M. Hupka [-] , T. Kadlec [-] , V. Mareš [-] , J. Weinreb [-] , J. Petrou [-] , Z. Marek [-] , M. Volák [-] , P. Fantyš [-] , J. Kuchař [-]

ŽK: 46. J. Petrou .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PILEČEK Josef - FIALA Vojtěch (N), BUJNOVSKÝ Nikola (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Tomášek

Expert: Jan Horský
Tip experta: remíza

Asi by byla remíza překvapivá, ale když se Lokotka sejde v trochu slušně sestavě, bodík uhraje. TIP: 2:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích