Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Daniel Hlavatý (hráč): Zápas se Srubce byl pro nás důležitý a chtěli jsme uhrát všechny body. Začátek zápasu nám vyšel, hráli jsme zodpovědně a plnili pokyny z kabiny. Pak se hra začala kouskovat, Srubec se dostal do hry a po penaltě se mu povedlo vyrovnat. Druhá půle byla celkem vyrovnaná, bohužel se nám nepodařilo zápas dotáhnout ani k remíze. Kolektivní výkon špatný nebyl a byla vidět snaha, ale dohnali nás individuální chyby.

TJ Slavoj Srubec
Jiří Hanousek (Hráč): Do utkání jsme nevstoupili dobře od šesté minuty jsme po chybě prohrávali. První poločas byl hodně bojovný a gólové příležitosti byly na obou stranách. Nám se podařilo vyrovnat Hanouskem tři minuty před poločasem z pokutového kopu po faulu na Kroupu (s Kroupou z filmu Marečku, podejte mi pero jde pouze o shodu jmen). Druhý poločas jsme začali ještě o něco hůře, než ten první a góla jsme po chybě dostali tentokrát už ve třicáté vteřině, po obloučku zkušeného útočníka domácích Šindeláře. Ovšem nesložily jsme zbraně a už za dvě minuty vyrovnal hlavou kapitán Hekrdla po centru J. Leštiny. V 66. minutě skóroval po nahrávce do vápna od pohublého Hanzala znovu Hekrdla. Brankové příležitosti domácích již tradičně likvidoval skvělě chytající mladíček M. Formánek. Gólovou tečkou bojovného zápasu byla v 75. minutě Hálkova hlavička po rohovém kopu J. Leštiny. Pro nás to jsou zlaté tři body z venku, obzvláště poté, co jsme v tomto zápase dvakrát prohrávali.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - R. Bouchal [-] , D. Hlavatý [-] , P. Irmiš [-] - M. Nedoma [-] , M. Kešner [-] , D. Boček [-] , J. Osmani [-] - J. Šindelář [-] , J. Justin [-] - J. Tušl [-]

TJ Slavoj Srubec
M. Formánek [-] - J. Leština [-] , P. Kalina [-] , J. Hekrdla [-] , J. Zvoňár [-] , J. Hanousek [-] , J. Jindra [-] , T. Kroupa [-] , M. Kohout [-] , R. Hanzal [-] , R. Hálek [-]

ŽK: 42. D. Hlavatý .
Hráči zápasu: J. Zvoňár , J. Hekrdla , T. Kroupa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - NOVOTNÝ Jan (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Karel Jindrle
Tip experta: výhra hostů

Menší hřiště na Rudolfově bude spíše sedět hráčům ze Srubce a ze zápasu vyjdou vítězně. Tip: 2:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů