Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany otočily zápas proti Žabovřeskám


Branky


12

Borovany zavítaly na hřiště Žabovřesk. Překvapení podzimu se v posledních zápasech příliš nedaří a potřebovali konečně bodovat. Stály proti nim Borovany, které poskládaly velmi silný kádr, ale sužuje je velká marodka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelil Kudláček

Hrálo se na krásném hřišti, které bylo na zápas dobře připraveno. Oběma týmům znepříjemňoval hru silný vítr. Hned v 1. minutě měly Borovany velkou příležitost, kdy střílený centr na bránu Adamce skvěle vychytal domácí Mádl. Domácí brankář se musel v úvodu činit, když ve 3. minutě chytil pěknou střelu Bujnovského z 19. metrů. V 6. minutě zahrávali domácí roh, ze kterého se prosadil kanonýr Martin Kudláček levou nohou na přední tyč. 1:0 Od 8. minuty ovšem převzali otěže zápasu Žabovřesky. Hrály bojovně a s nasazením a v první půlce byly lepším týmem. Ovšem zahazovaly šance nebo je vychytal Svoboda. Hrozily převážně ze standartek, které dobře zahrávali. Borovanům ovšem hrála výborně obranná řada, která přes nápor držela pouze jednobrankové manko. Borovany se do šance doatly až v závěru poločasu, kdy Bujnovský dával hlavou těsně vedle tyče.  Žabovřesky zahodily za poločas 3 stoprocentní šance a tak se šlo do šatny za stavu 1:0

Tři minuty rozhodli o obratu

V druhém poločase začaly hrát Borovany po zemi a zlepšily svou hru. Vyrovnání se dočkaly v 58. minutě, kdy Nikola Bujnovský z trestného kopu z 20. metrů nedal brankáři šanci a míč skončil o tyč v brance. 1:1 Vyrovnaný stav trval jen chvíli, kdy po kombinaci Borovan poslal Račák míč za obranu na Filipa Faktora, ten si prvním dotekem míč zpracoval a druhým ho poslal do brány. 1:2 Od 60. minuty se snažily Žabovřesky hrát míče nákopy za obranu, ale vítr nim odnášel míče mimo hřiště. Mezi 60. a 70. minutou měli domácí tři šance, ale ani jednou nebyli nebezpečné pro borovanskou obranu. Borovany mohli udeřit z brejku, kdy po ose Bujnovský, Frdlík zakončoval Dubský ve stoprocentní šanci nad bránu. Od 75. minuty domácí tlačili, ale neměli klid v předfinální hře a mnohdy zbrkle centrovali míče před bránu. Domácí mohli vyrovnat v 88. minutě, kdy Hrabčákovu krásnou hlavičku mířící do šibenice skvělým zákrokem zlikvidoval Svoboda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Utkání se mi hodnotí špatně. Výkon který jsme převedli, by nestačil ani na třetí třídu. Lituji naše fanoušky, že se na to museli dívat. Omlouvám se jim a doufám, že příště to od nás bude daleko lepší výkon.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): První poločas z naší strany velmi špatný, domácí podali velmi dobrý výkon. Poločas jsme mohli prohrávat klidně 3:1. Druhý poločas byl mnohem lepší. Balon jsme dali na zem a začali jsme více kombinovat. Utkání by slušela remíza 2:2 nebo 3:3, ale domácí zahodili spoustu šancí. Za druhý poločas musíme pochválit všechny kluky za bojovnost a nasazení. Hvězda utkání byl Pepa Svoboda.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] , D. Lukač [-] , P. Schacherl [-] - J. Hála [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , L. Formánek [-] - M. Kudláček [-] , J. Horský [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - A. Adamec [-] , V. Pileček [-] , V. Fiala [-] - M. Pečman [-] , P. Dubec [-] , B. Němec [-] , N. Bujnovský [-] , F. Faktor [-] - D. Babka [-] , M. Račák [-] -

Hráči zápasu: J. Svoboda , V. Fiala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - ŠTANDA Rudolf (N), KUBEŠ,ING. Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Tomášek

Expert: Matěj Fürst
Tip experta: výhra domácích

Tady naopak věřím, že výhoda domácího hřiště bude znát a dokáží vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů