Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední tým Poutník ligy vzdoroval, z Kamenice ale nakonec odjel bez bodů


Branky


0

Na umělé trávě v Kamenici nad Lipou se v rámci prvního jarního kola utkala domácí rezerva Slovanu s posledním týmem tabulky, s mužstvem FC Ústrašín. Hosté na podzim získali pouhých sedm mistrovských bodů, o jejich rozmnožení v Kamenici usilovali marně. Kameničtí na podzim také zůstali hodně dlužni své pověsti, když hlavně ve venkovních zápasech se jim krutě nedařilo. Na domácí půdě je však rezerva Slovanu silným týmem, což se potvrdilo i tentokrát. Hosté se na zbrusu nové kamenické umělce představili i se staronovou akvizicí, Janem Vonáskem, který v minulosti okusil i třetí nejvyšší fotbalovou soutěž. Právě branka zimní ústrašínské posily znamenala poločasový remízový stav, nakonec se však z výhry a prvních jarních bodů radoval domácí Slovan. Hosté z Ústrašína však svým výkonem naznačili, že ještě zdaleka nemusí být na odpis.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli držel Ústrašín s favoritem krok

První poločas se odehrával spíše mezi šestnáctkami. Hosté hrozili především z centrovaných míčů, oproti tomu domácí z rychlého přechodu do útoku. Zápas se hrál v prvním poločase bez větších šancí, přesto šla rezerva kamenického Slovanu do vedení v devětadvacáté minutě, kdy Lukáš Kašparec přetlačil v souboji hostujícího brankáře Rohovce a poslal domácí do vedení. Ústrašín mohl vyrovnat ve 43. minutě, hlavička Hrušky šla však mimo tři tyče. Hosty neproměněná šance dlouho mrzet nemusela, v poslední minutě prvního poločasu se totiž dostali Ústrašínští po faulu v pokutovém území k penaltě, kterou s přehledem proměnil Jan Vonásek střelou doprostřed brány a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Překvapení se nekonalo, všechny body ukořistila rezerva Kamenice

Druhý poločas začal za mírné převahy domácích. Nejprve mířil Strašík do brankáře, o chvíli později už se domácí znovu mohli radovat z vedení. Po ideální přihrávce aktivního Strašíka se o to postaral Jaroslav Houser. V dalším průběhu zápasu se hra spíše přelévala ze strany na stranu. Hosté mohli vyrovnat v 70. minutě, kdy střela jednoho z hostujících hráčů skončila na břevně. Patnáct minut před koncem se dostal ke střele domácí Jan Strašík, který nádhernou pumelicí nedal Rohovcovi žádnou šanci k vyniknutí - 3:1. V závěru zápasu pak dokázal Ústrašín snížit stav zápasu po nedorozumění v domácí obraně, úspěšným střelcem byl Daniel Starý. Další branku již zápas nepřinesl, a tak zůstaly první tři jarní body v Kamenici.      



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - záložník: Bylo to spíše utkání o bojovnosti. Moc šancí se během zápasu nezrodilo. My jsme šli do zápasu s jednoznačným cílem získat tři body, což se povedlo. Za to jsme rádi.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , L. Hadač [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] - D. Schober [-] (46. D. Slabý [-] ) , J. Houser [-] , J. Strašík [-] , J. Pfaur [-] (69. P. Tuček [-] ) , P. Macháček [-] (46. T. Filípek [-] ) - L. Kašparec [-] (80. P. Šiška [-] )

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , M. Pech [-] (85. L. Pithart [-] ) , P. Hruška [-] (56. T. Dedera [-] ) , J. Vonásek [-] (82. D. Doskočil [-] ) , R. Mazanec [-] (80. T. Křech [-] ) , M. Gebarovský [-] (85. P. Seknička [-] ) , P. Nápravník [-] , J. Gebarovský [-] , M. Rod [-] , O. Bílek [-]

ŽK: 28. J. Pfaur , 36. J. Houser , 44. A. Schober , 78. T. Filípek - 54. M. Pech .
Hráči zápasu: J. Strašík - J. Vonásek .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - FILÍPEK Dušan (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.