1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi Lukavcem a Černovicemi skončil remízou


Branky


9

V dohrávce 1. kola přivítal Lukavec na svém hřišti Černovice, které se nacházejí na předních příčkách tabulky. Vzhledem k tabulce vstupovaly do utkání jako favorit Černovice, ale domácí se rozhodně nevzdávaly předem a chtěli si tak spravit chuť po nepovedeném utkání s Horní Cerekví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Domácí do utkání nastoupili ve slepované sestavě a spoléhali se tak na bojovný výkon a zarputilou hru. Od prvních minut úvodního dějství mohli fanoušci vidět vyrovnané utkání, které bylo plné soubojů a hlavně nepřesností. Hosté byli o trochu více aktivnější a vytvořili si také větší pořet střeleckých příležitostí, ale žádný z těchto pokusů branku nepřinesl. Největší příležitost domácích měl v prvním poločase Roubal, který nedokázal využít přesnou přihrávku Merenuse a mířil nepřesně. Černovice šly přece jenom do vedení, ale jejich radost přeřušilo ofsajdové postavení, takže se do kabin docházelo za stavu 0:0.

Bod pro Černovice zachránil Kmeťo

Druhý poločas svým obrazem navázal na ten první a i v tomto dějství byli aktivnější hosté, kteří se ovšem zásluhou dobré obrany domácích v čele s Mišoněm do nějakého nezbezpečnějšího zakončení nedostali. V 80. minutě se domácím povedlo střídání, když hřiště opustil Roubal a na plac se podíval Lukáš Pouznar. Tento hráč se po minutě na hřišti prosadil po krásné individuální akci Mařince a poslal tak domácí do vedení. Hosté však o pět minut později dokázali vyrovnat, když se střelecky prosadil Kmeťo. Ve zbytku utkání už žádná branka nepadla a tak se oba týmy musely spokojit s dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Jaroslav Roubal: "Byl to těžký zápas proti těžkému soupeři. Po čtvrtečním debaklu od Horní Cerekve jsme si sedli, vyříkali si nějaké věci a jsem rád, že jsme dnes po hodně bojovném výkonu brali bod, který si myslím byl spravedlivý pro obě strany."




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - M. Kott [-] , L. Kratochvíl [-] (56. M. Holeček [-] ) , M. Chomát [-] , L. Kotek [-] , M. Zamrzla [-] , M. Merenus [-] , V. Prchal [-] , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-] , J. Roubal [-] (80. L. Pouznar [-] )

TJ Sokol Černovice
M. Nowák [-] - V. Štefl [-] , D. Dao [-] (46. J. Hromadník [-] ) , L. Pěnka [-] , O. Hodina [-] , J. Vlach [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , T. Kohout [-] (83. F. Vondráček [-] ) , J. Kos [-] , M. Buček [-]

ŽK: 73. J. Roubal , 85. L. Pouznar , 90. L. Kotek - 60. M. Buček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ZAMRZLA Milan (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:20
Šmíd Vojtěch

Expert: Tomáš Dohnal
Tip experta: remíza

Lukavec ti bude mít doma těžké, ale když porovnám hru obou týmů, tak se mi více líbí hra Lukavce. Tím pádem trošku překvapím a zkusím věřit domácím minimálně v zisk bodu.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 16:55

Tip: výhra hostů

Černovice budou chtít udržet kontakt čelem tabulky. Nic jiného než přivézt 3 body jim nezbývá.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:26
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:36

Tip: výhra hostů