7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice na domácím hřišti deklasovaly rezervu Kamenice


Branky


7. P. Příhoda , 23. P. Pech , 47. P. Pech , 48. P. Pech , 51. M. Jirků , 67. V. Zach , 78. J. Dvořák
9

V dohrávce 1. kola OP Pelhřimov přivítaly Jiřice na svém hřišti rezervu Kamenice nad Lipou, která byla při chuti po vítězství nad Počátky a chtěla na svůj výkon navázat. Jiřice také mají skvělou formu, kterou chtěly přetavit do utkání s kamenickou rezervou a především využít domácího prostředí a podpory vlastních fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřice poslal do vedení Příhoda

Do úvodního dějství vstoupili aktivněji domácí a také šli velmi brzo do vedení, když se po přesné kombinaci po pravé straně prosadil Příhoda. Ve 23. minutě přidaly Jiřice druhou branku, když domácí záložník poslal přesnou průnikovou přihrávku na Patrika Pecha, který svůj samostatný průnik přesně zakončil. Hosté si také vytvořili pěkné střelecké příležitosti, ale žádná z nich neskončil mezi třemi tyčemi domácí svatyně. Nejblíže k úspěchu měl akrobatický pokus, který skončil na tyči.

Poslední branku utkání vstřelil Dvořák

Ve druhém poločase se obraz hry výrazně nezměnil. Velmi brzy se prosadili opět domácí, když ve 48. přidal další branku Pech. Ten stejný hráč o minutu později přidal další branku a zaznamenal tak hattrick. Další branku přidal Jirků a stav utkání byl již 5:0 pro domácí. V 67. minutě se mohli domácí radovat pošesté, kdy Zacha vybídl efektivní patičkou Jirků a Zach se po této přihrávce nemýlil. Hosté šli do konce do početního oslabení, když se po druhé žluté kartě musel přesunout do kabin Slabý. Tuto početní převahu využil Dvořák, který svou technickou střelou upravil na konečný výsledek 7:0 pro Jiřice.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: "Potvrdilo se, že Jiřice jsou pro nás nepříjemný soupeř. Odehrály dobrý zápas. My jsme v zápase vytvořili dost chyb, jak dopředu tak i dozadu a soupeř to potrestal. Navíc jsme přišli minimálně o další tři hráče pro odvetu. Den blbec a my si to doslova „vyžrali“ až do konce. Avšak několik hráčů, si prakticky odbylo premiéru za chlapy. A například Dederu bych chtěl pochválit. My se pokusíme zkonsolidovat a za týden vyhrát."



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Příhoda [-] (44. V. Křepinský [-] ) , D. Vincenc [-] (77. M. Petřík [-] ) , J. Plaček [-] , M. Jirků [-] , M. Hájek [-] , P. Pech [-] , R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] , J. Dvořák [-] , P. Novák [-] (60. V. Zach [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Jirsa [-] (62. V. Filípek [-] ) , L. Novák [-] , D. Slabý [-] , J. Pfaur [-] - O. Joza [-] , L. Dedera [-] (62. J. Houser [-] ) , J. Tětiva [-] , P. Macháček [-] (35. Z. Pauk [-] ) - D. Hadač [-] (27. L. Mifka [-] ) - J. Ira [-]

ŽK: 64. P. Pech , 75. M. Hájek , 76. J. Plaček - 19. D. Slabý . ČK: 75. D. Slabý .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Švehla Marek - SADSKÝ Stanislav (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:20
Šmíd Vojtěch

Expert: Tomáš Dohnal
Tip experta: výhra hostů

Kamenická rezerva má také svou kvalitu, ale pokud ještě navíc doplní tým o hráče z A-týmu, tak očekávám, že v Jiřicích zvítězí 3:1.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 16:55

Tip: výhra hostů

Hostující tým má kvalitu. Záleží jak moc bude doplněn z A-týmu, ale myslím že i bez toho je kvalitní na tolik, aby si odvezl z Jiřic výhru.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:26
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:36

Tip: remíza