1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice zvítězila na půdě Žirovnice "B" 2:1


Branky


7

Ve 12. kole zavítala Červená Řečice na hřiště Žirovnice, kde se utkala s místní rezervou, která chtěla navázat na vítězství v Počátkách. Podobně na tom byl hostující celek, který chtěl potvrdit stoupající formu, které pomohlo vítězství z Pacova, kde si připsali vysokou výhru 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký účet otevřeli hosté

Od prvních minut úvodního dějství byli aktivnější hosté, kteři šli také brzy do vedení, když se v 7. minutě dostal do samostatného úniku hostující kanonýr Obranec, který svou šanci bez problémů proměnil. Po první brance ovšem hosté polevili a do většího tlaku se dostali domácí, kteří si také vytvořili několik slibných příležitostí, ale žádná z nich v brance neskončila. V brance hostujícího celku se poté párkrát ukázal hráč uplynulého kola Jan Brázda, jenž si dokázal poradit s nepříjemnými centry, které mířily do pokutového území. V prním poločase už žádná branka nepadla a tak se odcházelo to kabin za stavu 0:1 pro hostující celek.

O vítězství Červené Řečice rozhodl kanonýr Obranec

V druhém poločase byla hra vyrovnaná a bylo tak k vidění mnoho příležiostí na obou stranách. První zajímavou šanci měli domácí, ale jejich střela skončila pouze na břevně hostující svatyně. Na hostující straně byly k vidění také slibné pokusy Obrance a Puldy, ale ani jeden z nich v brance neskončil. Velký podíl na tom měl brankář Žirovnice Vojtěch Kolář. V 76. minutě se přece jenom domácí dočkali vyrovnání, kdy domácí záložník dokázal obejít tři hráče a přesnou přihrávkou našel před bránou Kopejtka, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a vyrovnal. Hosté chtěli zvítězit a proto se postupně snažili dostat soupeře pod tlak. V závěrečných minutách to bylo dobývání domácí obrany a v 87. minutě se to podařilo. Záložník Pulda vyprodukoval přesný prudký centr na Obrance, který si kvalitně zpracoval míč a nechytatelnou střelou rozhodl o vítězství Červené Řečice. Obranec tak potvrdil, že je klenotem svého týmu a je pouze otázkou času, kdy obdrží nabídku z vyšší soutěže. Ve zbytku zápasu už branka nepadla, a tak se domácí museli smířit s nešťastnou porážkou. Hosté si připisují další body do tabulky a potvrzují stoupající formu.

V dalším kole čeká Žirovnici utkání v Jiřicích. Naopak Červená Řečice na svém hřišti přivítá čerstvého lídra tabulky z Pelhřimova.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Červená Řečice
Jan Brázda: "Nebudu lhát, přijeli jsme do Žirovnice vyhrát a přiblížit se středu tabulky. Dali jsme brzký gól, potom jsme ale přestali hrát. V druhém poločase jsme některé šance nedali, domácí naopak dokázali vyrovnat, ale naštěstí nás to nepoložilo a vzali jsme si vedení zpět. Zbytek utkání už jsme v klidu dohráli."



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - O. Kolář [-] , P. Houška [-] , R. Bártů [-] (61. P. Kolář [-] ) , R. Kopejtko [-] , T. Houška [-] (37. V. Hadrava [-] ) , M. Veselý [-] , T. Hřebecký [-] (61. J. Mach [-] ) , V. Ježek [-] , M. Drápal [-] , O. Havlů [-]

TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - J. Dýnek [-] , T. Novák [-] (75. O. Plachý [-] ) , T. Dohnal [-] , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , V. Gaupmann [-] (85. J. Keller [-] ) , D. Roubal [-] , J. Duchan [-] , J. Markvart [-] , Z. Káva [-]

ŽK: 63. O. Kolář , 88. M. Veselý - 14. T. Novák , 50. Z. Káva , 63. T. Obranec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURZA Milan - KOLÁŘ Zdeněk (N), PAVELKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:39
Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Šoula
Tip experta: remíza

Žirovnická rezerva naváže na bodový zisk z posledních zápasů a hostům nedovolí odvést si plný počet bodů.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 23:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:06

Tip: výhra hostů

Tady věřím hostům, Obranec Tatranu vystřelí 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 16:54

Tip: výhra hostů