Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola si poradil Pelhřimov „B“ s Černovicemi 8:1


9

10. kolo připravilo fanouškům zajímavou podívanou, když do Pelhřimova přijel úřadující lídr tabulky z Černovic. Oba týmy měli o motivaci postaráno a schylovalo se tak vyrovnanému a atraktivnímu utkání, na nějž se dostavila početná skupina fanoušků. Rezerva Pelhřimova vstupovala do utkání s domácími fanoušky v zádech a se skvělou formu, která se zápas od zápasu stupňovala. Naopak Černovice přijely do Pelhřimova prodloužit sérii neporazitelnosti a potvrdit roli favorita na vítězství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovice poslal do rychlého vedení Vlach

Úvodní minuty byly opatrné z obou stran a jednalo se o získání převahy ve středu hřiště. Ve 2. minutě se ovšem dokázali hosté prosadit a jít tak brzo do vedení, když hostující Vlach využil nedorozumění v pelhřimovské obraně a s přehledem zakončil. V 8. minutě měli hosté možnost přímého kopu, se kterým si ovšem dokázal poradit domácí brankář Dvořák. Ve 12. minutě se domácí dostali k první nebezpečné střele, kterou vyprodukoval Honzl, ale jeho pokus zachytil Vošahlík. O minutu později už se pelhřimovští hráči mohli radovat z vyrovnání. Prosadil se Vopálenský po pěkném centru Heřmánka. Od vyrovnávací branky se dostalo domácí mužstvo do tlaku a začalo mít více ze hry. Ve 28. minutě se ve velké příležitosti objevil Fanta, který si naběhl na přesnou přihrávku Vopálenského, ale bohužel branku přestřelil.  O čtyři minuty později se k exekuci přímého kopu postavil záložník Heřmánek, ale ani jeho střela mezi třemi tyčemi hostující svatyně neskončila. Ve 40. minutě měl opět Pelhřimov možnost zahrání přímého kopu, jehož zahrání se v tomto případě ujal Niederle. Jeho přesný centr so poté našel Adam, který hlavou umístil míč do sítě Černovic a poslal domácí do vedení 2:1. Minutu před koncem úvodního dějství se k míči dostal nově příchozí Moravec, jehož přihrávky dokázal využít Vopálenský, který přehodil Vošahlíka a zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Do kabin tak odcházeli spokojeněji domácí za stavu 3:1.

Pelhřimov v druhém dějství přidal ještě pět branek

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji domácí a v 51. minutě se dokázali opět prosadit, když na pravé straně unikl Fanta, který přesně zakončil a dostal tak svůj tým do tříbrankového vedení. Následujících 18. minut žádnou střeleckou příležitost nepřineslo a tak se jednalo spíše o hru ve středu hřiště, která byla plná osobních soubojů. V 69. minutě měl slibnou šanci Moravec, jehož střela ovšem nebyla přesná. O tři minuty později poslal do malého vápna z levé strany prudký centr Honzl, který si našel Adam a podruhé v tomto zápase prostřelil Vošahlíka. V 77. minutě přidal další branku Pelhřimova Vopálenský. V 81. minutě byl před velkým vápnem faulován mladíček Poul a následně nařízený přímý kop s přehledem proměnil Moravec. O pět minut později obdržel Vopálenský přihrávku od Fanty a opět byl přesný a připsal si svůj 16. gól v této sezóně. Rezerva Pelhřimova tak dokázala ve sledovaném utkání porazit Černovice 8:1 a potvrdilo skvělou formu.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - A. Šimon [-] , V. Vacek [-] , J. Honzl [-] , A. Kotrč [-] - D. Fanta [-] , P. Heřmánek [-] , L. Vopálenský [-] , M. Niederle [-] , M. Horký [-] - J. Adam [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] , R. Kubů [-] , P. Jůn [-] , M. Nowák [-] , L. Pěnka [-] , O. Hodina [-] , J. Vlach [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ADAM Martin (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Horký
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Černovice ještě nepotkali tak kvalitního soupeře jako je Pelhřimov nebo Cerekev a budou v utkání hrát druhé housle.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů