3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice šla brzo do vedení, domácí přesto berou tři body


Branky


20

Velmi dobrý zápas mezi rezervou Nové Včelnice a Lásenicí skončil tříbodovým ziskem pro domácí. Ale Rapid na cestu domů nemusel vyrážet se skleslou hlavou, protože předvedl velmi dobrý výkon, který určitě přenese i do dalších zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas velice slušné okresní úrovně. Oba týmy k tomu přispěly svým dilem. Rapid šel velice brzo do vedení po skvělé kombinaci, kterou zakončil Honza Demeter střelou z deseti metrů pod břevno 0:1. Domácí drželi delší dobu míč na svých kopačkách, především Němeček (jasně nejlepší hráč zápasu) a Tuček prokazovali, proč jsou stabilními hráči A-týmu. V dresu hostí se jim alespoň pohybem vyrovnávala bratrská dvojice Demeter, Šperl a výborně hrající Aleš Svoboda, který ke své rychlosti přidal i  technickou nadstavbu. Také Michal Blažek prokazoval svou dobrou formu z předchozích zápasů a posílal nebezpečné centry do pokutového území. Ale bohužel jeho kvalitní přihrávky nedokázali poslat do branky hlavou Šperl, poté ani Demeter a ani Michalův bratr Tomáš, který chtěl lobnout gólmana. Po této šancí se míč dostal k Matějovi Šperlovi, který napodobil Honzu Demetera z minulého mače a bombou trefil do hlavy na brankové čáře stojícího obránce. Včelnice v ofenzivně laděném klání také v prvním dějství předvedla několik šancí, ale výborně hrající Kandl a především fantasticky zasahující Kodym až do 43. minuty drželi hosty od inkasování. Ale již se jim to nepodařilo při kličkách Martina Němečka, který vymíchal tři protihráče a levačkou z šestnáctí metrů poslal merunu k levé tyči 1:1.

Všechny body nakonec zůstávají doma

Druhý poločas se odehrával podle stejných not jako první. Včelnice měla vyšší držení míče, Rapid se spoléhal na rychlé brejky. Ale tlak domácích kolem 55. minuty byl již velký, což vyústilo v jasný faul Beránka v šestnáctce, který Dominik Tuček bez problémů potrestal - 2:1. Netrvalo to dlouho a bylo vyrovnáno. Parádní balón poslaný Tomášem Blažkem z rohového kopu našel přesně hlavu jeho sourozence Michala Blažka, který zavěsil pod "víko" - 2:2. Hrál se pořád pro diváky koukatelný fotbal. Šance byly na obou stranách. Změnu skóre na ukazateli a vlastně i vítězství na stranu hostitelů převážil Lukáš Zápotoka, který parádní ranou z dvaceti metrů nasměroval míč tak přesně, že se odrazil od levé tyče do sítě u druhé štangle, Kodym byl naprosto bez šance - 3:2. Tuček o několik minut později ještě navíc nastřelil nádhernou střelou břevno. Lásenice se v posledních deseti minutách vrhla do rizika, na příkaz trenéra hrála na tři obránce a vše ostatní vrhla do útoku. Což málem vyšlo ve finálních vteřinách, kdy Sláva Bednář z blízka mířil k tyči tak přesně, že ji neomylně trefil a dorážku se štěstím pokryl brankář.

Zdroj: Facebook TJ Rapid Lásenice



Ohlasy k zápasu



TJ Rapid Lásenice
Facebook: V zelenobílých dresech předvedli kvalitní představení Lukáš Kodym, Honza Kandl, Aleš Svoboda a Michal Blažek. Velmi dobře opět hrála útočná dvojka Honza Demeter a Matěj Šperl, který ale bohužel od příštího týdne již bude k dispozici jednou za čtrnáct dní pouze na venkovní zápasy, protože se mu rozjíždí basketbalová sezóna a bude cestovat na celovíkendové výjezdy. Všichni mu přejeme, ať se mu v novém dresu Pelhřimova daří.



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
D. Vitouš [-] - P. Jaroš [-] , P. Tušil [-] , O. Blecha [-] , D. Tuček [-] , D. Matějka [-] , M. Němeček [-] , F. Lukš [-] , J. Matějka [-] , L. Zápotoka [-] , M. Neubauer [-]

TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - B. Beránek [-] , J. Maxa [-] , J. Kandl [-] , D. Vacek [-] - T. Blažek [-] , A. Svoboda [-] , P. Medek [-] , M. Blažek [-] - M. Šperl [-] , J. Demeter [-] -

ŽK: 68. L. Němec , 68. M. Blažek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ŠŤASTNÝ Jiří, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Včelnické áčko hraje v sobotu, tudíž lze předpokládat v jejich béčku mezitýmové pendlery a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích