2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany odjely z Měcholup s prázdnem


Branky


12

V souboji vou týmu z horní části tabulky se toho dělo opravdu hodně. Neuznaný gól, zranění opory nebo červená karta. To vše bylo v Měcholupech k vidění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal nešťastným zraněním

V první půli byly síly vyrovnané. Ve 4. minutě došlo k nešťastnému momentu, kdy se při pádu na rameno zranila hlavní střelecká opora domácích Stanislav Bečka. Ten zkoušel hrát až do 13. minuty, ale nakonec přeci jen musel z placu. V nemocnici se později dozvěděl, že má v rameni přetržené vazy.

 

Do vedení však i přes ztrátu šly Měcholupy, když v 7. minutě po přímém kopu hlavou přehodil vyběhnuvšího brankáře Karel Veselka.


Měcholupy pak takříkajíc zaparkovaly autobus a úspěšně odolávaly silné ofenzivě Chlumčan. Ty se tak prakticky do žádné šance nedostaly. Jedinými jejich pokusy byly střely z dálky, které však šly buďto vedle branky, anebo proti nim výborně zakročil brankář Kovařík.

 

Pak se zase hrála vyrovnaná partie a šance se střídaly na obou stranách. Branka ale žádná nepadla a do kabin se šlo za stavu 1:0.

 

Domácí zbytek zápasu ubránili

Druhý poločas začal vyhroceně. Po faulu na brankáře Kovaříka byl rozhodčí nucen rozdat chlumčanským několik žlutých karet za nesportovní chování.

 

V 57. minutě Chlumčany vstřelily vyrovnávací branku, ale radost jim nevydržela moc dlouho, neboť byla kvůli ofsajdu neuznána. Proti tomu se ostrými slovy na adresu sudího ohradil hostující Jiří Janout a uviděl za to „redku“.

 

Měcholupy tedy hrály přesilovku, přesto se ale do ničeho pořádného nedostávaly. Naopak Chlumčany vyvinuly intenzivní tlak, ovšem žádná z jejich střel se neujala.

 

Domácí mužstvo nakonec vysvobodil po prvním sprintu a doteku s míčem střídající Zdeněk Hybšman, který tedy slavil branku, aniž by se stihl zpotit. Měcholupy tak ubránily cenné vítězství s čistým kontem.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Ondřej Novotný (hráč Měcholup): Věděli jsme tak nějak do čeho jdeme, protože jejich trenér dřív trénoval Měcholupy a taky jsme s nimi hráli docela dost přáteláků, než jsme postoupili do téhle soutěže. Takže rozkazy byly jasné: hlídat č. 8 na středu a útočné krajní obránce. Taky jsme věděli, že mají sehrané standardky, takže na to si musíme dát zvlášť pozor.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - J. Duchek [-] , K. Veselka [-] , T. Jandečka [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , P. Duchek [-] (53. P. Dražka [-] ) , J. Valečka [-] (88. Z. Zadražil [-] ) , S. Bečka [-] (13. O. Novotný [-] ) , D. Bálek [-] , O. Červený [-]

TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - M. Vojáček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , M. Kulhánek [-] - J. Vajai [-] (76. L. Nohava [-] ) , O. Kastelic [-] (46. M. Krůs [-] ) , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Fakan [-] (46. J. Hrdlička [-] ) - J. Janout [-] -

ŽK: 12. J. Duchek - 48. M. Vojáček , 48. L. Milota , 57. J. Janout . ČK: 57. J. Janout .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: REIPRICH Václav - MOLNÁR Ludovít (N), TOMÍŠEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 19:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 14:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:46
Michalec Martin

Expert: Jan Havlík
Tip experta: výhra hostů

I když jsou Měcholupy doma veliký oříšek, my si tam zítra jedeme pro 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 17:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 09:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:29

Tip: výhra hostů