2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov se po předchozím utkání vzpamatoval a doma obral Zruč


Branky


22

Zruč hraje dlouhodobě dobrý fotbal, ovšem nejsou za ním kýžené výsledky. Stejně tomu bylo i v Holýšově, kde se proti hostům postavil po důrazném pohovoru namotivovaný tým, který začal plnit vše, co trenéři chtěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Po ostudném výkonu a v Chotíkově jsme měli s hráči pohovor a zdůraznili jsme si, že takový přístup k utkání není možný. K tomuto zápasu se přístup razantně změnil, hráči plnili všechno to, co jsme si před utkáním řekli a nakonec se dostavil velmi důležitý výsledek. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, v tom druhém se hra vyrovnala a myslím, že jsme zápas zaslouženě vyhráli.

TJ Zruč
Ferenc Róth, trenér: Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepší na míči, ale na držení balónu se fotbal nehraje. Nedokázali jsme si vytvořit jasné gólovky, ani nic proměnit. Když už jsme dali gól, byl odmáván ofsajd. V závěru jsme hru otevřeli a chtěli vyrovnat, ani to se však nepodařilo a nakonec jsme inkasovali druhou branku. Soupeř z minima vytěžil maximum.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] , Z. Štěpán [-] (69. L. Majer [-] ) , R. Kraus [-] , V. Šperl [-] (89. L. Šlégl [-] ) , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , R. Remiáš [-] (77. P. Juráš [-] ) , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

TJ Zruč
D. Strejc [-] - A. Král [-] , M. Lang [-] , J. Šulan [-] , D. Král [-] , V. Tobrman [-] (81. M. Pechman [-] ) , R. Karpíšek [-] , K. Frýbert [-] (66. F. Róth [-] ) , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] , M. Hakr [-] (76. M. Klail [-] )

ŽK: 55. J. Kadar , 86. M. Černohorský , 90. M. Zach - 39. M. Hakr , 73. R. Kubeš , 75. A. Král , 75. R. Karpíšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - RUDA Daniel, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Petr Kučera
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude asi pohodový fotbal, kde si nikdo nebude chtít moc ublížit ani zbytečně moc zaběhat. Domácí mi minulý týden zklamali, Zruč sama sebe zklamává letos asi ob týden. Zvítězí domácí prostředí, ale jestli přijede Knaky, tak to může být nakonec klidně i obráceně.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů