Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd porazil rezervu Trhových Svinů


Branky


22

Rezerva Trhových Svinů přivítala tentokrát Kamenný Újezd a nečekal ji lehký zápas. To se ostatně brzo potvrdilo, když hostujicím tým nastřílel domácím šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák s Prokopem zajistili hostím pohodlné vedení

Domácí tým přišel hned z kraje zápasu o zraněného brankáře Vrábka. Pak začal své představení Petr Dvořák, který se nejprve trefil krásně z dálky a pak se prosadil po kombinační akci. Třetí branku do poločasu přidal Aleš Prokop a Kamenný Újezd si tak nesl povedený náskok tří branek do druhého poločasu.

Dvořák završil hattrick, Fousek přidal dvě branky

Domácí tým se pokusil něco se zápasem udělat, ale jeho snahu zastavilo dvakrát břevno. Naopak Petr Dvořák završil hattrick a dvakrát se trefil i Michal Fousek 0:6. Hostujicí tým si tak po suverénním výkonu připisuje tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Zatím nejhorší zápas svinenských v sezóně. Po úvodním oťukavani udeřili hosté výstavní střelou nejlepšího hráče utkání Petra Dvořáka, který za další tři minuty po pěkně akci hostů skóroval na 2:0 do prázdné branky. Místo odezvy domácích na tuto situaci opět hosté znovu za tři minuty zvýšili na 3:0. Svinenským se za první půli nepodařilo ani jednou vystřelit na bránu. Druhý poločas zkoušeli domácí aspoň uhrát přijatelnější výsledek, ale nastřelili jen dvakrát břevno, zatímco hosté pohodlně ještě třikrát skórovali na konečný výsledek 6:0 a Dvořák si zapsal v zápase hattrick.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Jeli jsme do T.Svinů s tím, že chceme potvrdit 3 body z minulého víkendu. Měli jsme problém s užším kádrem, takže jsme museli povolat naše staré koně, aby přišli pomoci. Zápas začal z naší strany aktivně a chtěli jsme za každou cenu vstřelit branku. Hned z kraje zápasu se T.Svinům zranil brankář a musel jít jejich druhy náhradní. Doufám, že zranění nebude nějak fatální a dá se brzy do pořádku. Po nastoupení druhého brankáře jsme se poprvé dokázali trefit do sítě. Dvořák nekompromisně trefil spojnici a bylo to 0:1. Druhy gól po krásné akci na jeden dotek opět Dvořák. Třetí gól dal Prokop, když si klikou kolem golmana udělal prostor k zasunutí do prázdné branky. Poločas byl tímto ukončen. nastoupili jsme k druhému a chtěli jsme opět aktivní hrou presovat soupeře, který začal dělat chyby v obraně a měl spousty nepřesných přihrávek. Toho jsme využili a po průnikové přihrádce šel Dvořák sám a opět se nemýlil a byl z toho Hattrick. Po sérii rohových kopu přišel ten vytoužený a prosadili jsme se i po standardce hlavou a bylo to 5:0, střelcem byl dědek Fousek a aby toho neměl málo, tak po nakopnutém balonu za obranu si zaběhl Sládek, kdy si balon převzal a šel s nim do vápna, kde dal pod sebe a našel opět Fouska, který dával do prázdné branky a upravil tak konečný stav na 0:6. Jsme rádi, že jsme dali konečně góly a nemuseli jsme se na ně nadřít. Svinům bych chtěl popřát, ať se jim daří do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Vrábek [-] (11. M. Krauskopf [-] ) - V. Pavel [-] , J. Kurali [-] , J. Novák [-] , J. Tůma [-] , V. Brožka [-] , L. Tuscher [-] (66. M. Popovič [-] ) , A. Perfoll [-] , M. Smoleň [-] , L. Ebenhöh [-] , M. Němec [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - D. Průdek [-] , P. Petkov [-] , J. Komberec [-] , M. Samborský [-] - A. Černý [-] , J. Havlíček [-] (56. M. Fousek [-] ) , A. Prokop [-] - M. Svobodný [-] , P. Dvořák [-] - M. Sládek [-]

ŽK: 70. M. Popovič , 85. L. Ebenhöh - 59. P. Petkov , 77. D. Průdek , 85. A. Prokop .
Hráči zápasu: J. Tůma - M. Samborský , P. Dvořák .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: JURÁŇ Karel - BARVA Karel, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Rýpar
Tip experta: výhra hostů

Běhavý kluci z Kameňáku si odvezou z Trhových Svin tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů