2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček má první body


Branky


19

Nováček z Mladého utržil v prvním kole debakl od Hrdějovic. V druhém kole přivítal rezervu Trhových Svinů.Té se v prvník kole dařilo, ale tentokrát jí body sebrala branka v poslední minutě zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Topič dostal Mladé do vedené

Opatrný úvod zápasu z obou stran naboural po osmnácti minutách Filip Topič, který rozjásal domácí fanoušky 1:0. To probralo oba týmy a začaly si vytvářet další šance, ale ani jeden tým už branku nevstřelil.

Lukáš Tuscher vyrovnal, ale v poslední minutě rozhodl Vojtěch Moudrý

Druhý poločas hostujicí rezerva domácí zatlačila před jejich bránu a výsledkem byla vyrovnávací branka Lukáše Tuschera 1:1. Hostujicí tým měl spoustu dalších šancí, ale v cestě mu stál vynikající brankář Michal Voneš. Hostujicí tým chtěl za každou cenu tři body, ale nakonec neměl ani jeden. V poslední minutě rozhodl Vojtěch Moudrý 2:1 o třech bodech pro domácí. Pro domácí to jsou důležité první body. které jim mohou dodat sebevědomí. Hostujicí rezerva odjíždí zklamaná, protože zkolabovala na neproměnování šancí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Zápas začal oboustranně opatrně. Přesto domácím se se štěstím podařilo tečovanou střelou si vzít vedení zápasu ve svůj prospěch. Po úvodním gólu se postupně osmělili obě mužstva a začali si vytvářet šance, které však nevedly ke vstřelení branky. V druhé půli hosté třicet minut přitlačili domácí na vlastní polovinu s nespočet gólových šancí. Jednu z nich proměnili ve vyrovnávací gól. Ostatní buď vychytal skvělými zákroky vynikající domácí gólman nebo šli těsně vedle brány. V poslední minutě šťastnější domácí se dokázali prosadit v útoku a vstřelit vítěznou branku utkání



Sestavy


SK Mladé
M. Voneš [-] - T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , V. Šafrata [-] (79. J. Vokáč [-] ) , T. Linhart [-] (62. Š. Masák [-] ) , P. Ira [-] , F. Topič [-] , D. Ludvík [-] , V. König ml. [-] , A. Pešek [-] (75. M. Schuster [-] ) , M. Zemek [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - V. Brožka [-] (87. J. Vodička [-] ) , V. Pavel [-] , J. Valter [-] (76. M. Popovič [-] ) , M. Chromčák [-] , F. Pavel [-] , L. Tuscher [-] , A. Perfoll [-] , J. Šafránek [-] , J. Zatloukal [-] , M. Písko [-]

ŽK: 74. T. Kočvara - 27. F. Pavel , 70. L. Tuscher , 80. M. Popovič .
Hráči zápasu: M. Voneš - J. Zatloukal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAREK Martin - ZABILKA Luboš, HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Mladé je mi stále takovou neznámou, ale po prvním kole bylo pasováno na jednoho z méně kvalitních účastníků. Sviny mají k dispozici zkušené hráče. Výhra hostů.

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

Mladé dostalo v prvním kole 6 gólů a body ztratí i doma

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza