3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice před domácími fanoušky zvládly penalty


Branky


4

Litice před početným domácím publikem přivítaly Košutku a byl k vidění nadstandardní zápas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zostra

Domácí vyburcovaní fanoušky vlétli do zápasu ve velkém stylu a prvních patnáct minut nepustili hosty z Košutky do větší brankové příležitosti. Po několika zmařených šancích domácích se hra začala postupně vyrovnávat a i Košutka začala hrozit z rychlých protiůtoku. Šance se střídali na obou stranách ale byli to právě o trošku aktivnější domácí, kteří se prosadili jako první. Po rychlé kombinaci se v 38. minutě prosadil Jaroslav Kovařík. Do konce poločasu se skóre mohlo ještě několikrát měnit, nakonec ale ani jeden z týmů už v prvním dějství neskóroval.

Divočina po přestávce

Po přestávce se začali dít věci.Už ve třetí minutě druhého poločasu se po chybě domácích v rozehrávce kopal rohový kop, ze kterého vyrovnal Martin Rybička na 1:1. Oba týmy chtěli získat všechny body a hra se přelévala na obě strany. Domácí publikum bylo svědkem pohledného a útočného zápasu plného šancí. Svojí druhou branku v zápase vsítil Jaroslav Kovařík vrátil domácím vedení.To jim ale nevydrželo moc dlouho, protože o tři minuty později v 72. minutě znovu vyrovnal Václav Kučera. Zápas byl velice vyrovnaný a jak se blížil jeho konec oba celky nechtěli ztratit vydařený zápas a spokojili se s bodem na každé straně. O bodu navíc tedy musel rozhodnout penaltový rozstřel. 

Domácí zvládli penalty lépe



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: ,,V divácky velmi atraktivním utkání plném gólových příležitostí a vstřelených branek vstoupil do utkání lépe tým domácích, který nás v prvních minutách zatlačil na naši polovinu a zahrozil z několika šancí. Nám se dařilo pouze sporadicky pronikat před branku soupeře z ojedinělých protiútoků. Po první čtvrthodině se hra víceméně vyrovnala a šance se střídaly na obou stranách. Těsně před koncem prvního poločasu se po pěkné kombinační akci prosadil do té doby velmi aktivní hráč domácích, Kovařík. Do druhého poločasu jsme vstoupili s jasnou snahou vyrovnat skóre. Vysunutým presinkem jsme donutili domácí obranu k chybě a z následného rohu se nám podařilo srovnat skóre agilním Rybičkou. Poté až do konce utkání se hra přelévala od jedné brány k druhé a jedna šance střídala druhou. Na obou stranách padlo ještě po jedné brance a utkání dospělo k penaltovému rozstřelu, kde byli domácí úspěšnější."



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
P. Vacek [-] - A. Hanzlíček [-] (60. A. Radvanovský [-] ) , L. Kindl [-] , T. Voves [-] , O. Kollros [-] , F. Vajskebr [-] , J. Kovařík [-] , V. Liška [-] , D. Sýs [-] , V. Liška [-] (37. J. Kolečko [-] ) , J. Krejčí [-] (77. J. Knotek [-] )

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - O. Sotona [-] , V. Kučera [-] , T. Kouřim [-] , D. Král [-] (73. J. Chaloupka [-] ) , M. Rybička [-] , R. Holý [-] , P. Kerndl [-] (63. V. Vránek [-] ) , M. Langmajer [-] , F. Fikar [-] , J. Lhoták [-]

ŽK: 36. V. Liška - 68. V. Kučera , 84. R. Holý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAČMER Marek - KOVÁŘ Bronislav, HERMAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.