V. Sulek 13.
Z. Paul 28.
V. Sulek 71.
P. Kalabza 90. (p.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První zápas pro Lhotu a hned za tři


Branky


13. V. Sulek , 28. Z. Paul , 71. V. Sulek , 90. P. Kalabza (p.)
5

Liticím se v předchozím zápase podařilo otočit zápas, když prohrávali i o tři branky. Rezerva Lhoty měla na úvod volný víkend, znamená to pro ně tedy první soutěžní zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení pro domácí

V derby, které bývají často vyhecované a ostré se tentokrát obešlo bez výrazných excesů. Rozhodčí si vystačil pouze s dvěma žlutými kartami na každé straně. Hostý přijeli bez svého kanonýra Kovaříka, který dal v úvodním kole hattrick Plzenci. Začátek byl z obou stran opatrný bez výrazných šancí. Hned z té první se prosadil domácí mladý Václav Sulek - 1:0. Na svého spoluhráče navázal krásnou střelou z dálky Zdeněk Paul - 2:0. Do šaten šli tedy šťastnější domácí.

Domácí potvrdili góly z prvních pětačtyřiceti minut

Ve druhé půli už hra opadla vinnou taky velkého vedra. Za zmínku stojí krásná střela hostujícího Vacka, která orazítkovala pouze tyč. Poté přišla řada střídání na každé straně. Poté v 71. minutě se prosadil, už podruhé v zápase, Václav Sulek - 3:0. V 90. minutě ještě přidal poslední tečku Pavel Kalabza z penalty - 4:0. Poté hlavní rozhodčí, který předvedl skvělý výkon, ukončil občas tvrdší, ale férové utkání.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , M. Karlík [-] (59. V. Fiala [-] ) , T. Diviš [-] , V. Sulek [-] (79. M. Varga [-] ) , O. Touš [-] (46. J. Brož [-] ) , L. Novák [-] , P. Kalabza [-] , M. Bečaver [-] (23. J. Švík [-] ) , L. Nejdl [-] (59. M. Cink [-] ) , F. Rohrer [-]

TJ Plzeň-Litice
A. Doskočil [-] - J. Knotek [-] (46. P. Jareš [-] ) , D. Blovský [-] , V. Liška [-] , T. Voves [-] , A. Hanzlíček [-] , P. Vacek [-] , L. Kindl [-] , L. Fořt [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 30. Z. Paul , 43. M. Šoltys - 45. V. Liška , 50. L. Fořt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ŠMAUS Petr, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Patrik Sobotka
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Litic v předchozím kole otočili dvoubrankové manko a mají jeden soutěžní zápas za sebou. Domácím se první kolo odložilo, je možné, že hosté budou rozehranější.

Tip: výhra domácích