Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub udolal Dívčice


Branky


13

Homole - Fotbalisté Černého Dubu zvítězili ve 4. kole III. třídy nad Dívčicemi 3:2. V prvním poločase vstřelili domácí rychlé tři branky a hosté už ve druhé půli stačili pouze snížit na konečných 3:2. V souboji dvou trápících týmu tak byli šťastnějším týmem domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé branky domácích znamenaly poločasové vedení

V souboji dvou tápajících týmu se hned ve třetí minutě dostal do šance hostující útočník, bohužel nedokázal usměrnit svou střelu mezi tři tyče. Domácí brzy otupili dívčický tlak a ve 28. minutě zakončil individuální průnik přesně na bližší tyč David Pojar. Za tři minuty Šverclovu dělovku doklepl do sítě Filip Kapoun – 2:0. Pětiminutovku hrůzy dovršil samostaným průnikem David Schneider, který nedal hostujícímu brankářovi šanci. Vypadalo to, že je po zápase ale o minutu později prchnul po pravé straně Ondřej Šťastný a dal dívčickým malou naději. Stejný hráč vyslal do nebezpečného průniku Čuhaje, ten ale svou střelou trefil domácího obránce. Velkou šanci si vytvořil také Hezoučký nebo Ježek, ale ani jedna střela neskončila brankou. Do šaten se tak odcházelo za dvoubrankového vedení domácích. 

Hosté si vytvořili velký tlak, ale domácí i tak berou všechny body

Po přestávce zahájili hosté svůj nápor, ale většinou si vylámali zuby na své zbrklé koncovce. Domácí Černý Dub nechával v obraně stále větší okénka, Čuhaj křížnou střelou po zemi, stejně jako po něm Ježek z brejků ale minuli pravou tyč. Poté přišlo několik rohových kopů, ale místo vstřelené branky z toho byla jen série nastřelených břeven a tyček. Dívčičtí i přesto vrhli všechny síly dopředu, čehož využil po kooperaci Tvrzického a Hezoučkého v první gól v této sezóně Martin Čuhaj, který tvrdou střelou vykřesal malou jiskřičku naděje. Domácí ale těsné vedení uhájili a slaví další tři body v letošní sezoně, Dívčice naopak zůstávají po čtyřech zápasech pouze se třemi body. Zajímavý zápas plný šancí, ale bohužel zkazil svým nepřesným a leckdy i naivním výkonem sudí Gažák, který zcela nesmyslně otáčel fauly, rozdával zbytečné žluté karty a sporná rozhodnutí, která by měl vidět sám řešil s domácím pomezním. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zápas jsme si opět prohráli sami. Soupeř nemilosrdně potrestal všechny naše chyby. Rozhodčího snad ani nemá smysl komentovat, zlatej Pileček. Jedeme dál, zkusíme smůlu zlomit příští týden v živém vysílání.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - D. Schneider [-] , D. Parýzek [-] , V. Karafiát [-] , J. Zedek [-] , J. Ludvík [-] , V. Welser ml. [-] , D. Pojar [-] , L. Čierny [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-]

TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - L. Waldhauser [-] , J. Hájek [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] - V. Valenta [-] , O. Šťastný [-] , L. Tvrzický [-] , S. Rejdal [-] , P. Semrád [-] - M. Ježek [-]

ŽK: 38. D. Schneider , 38. V. Welser ml. - 39. M. Ježek , 42. M. Čuhaj , 52. P. Semrád .
Hráči zápasu: T. Trnka , D. Pojar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GAŽÁK Josef - KRČMÁŘ Jiří (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí se budou snažit odčinit předchozí nezdar s nováčkem z Kamenné. Dívčice sice rozdrtili Lišovské béčko, ale pak dvakrát prohráli. Tipuji těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tady to vidím na jasnou dvojku. Dívčice vyhrajou.

Tip: remíza

Vyrovnaný souboj ve středu tabulky, oba týmy si vezmou bod.