Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv porazila ve šlágru kola Žabovřesky.


Branky


41. T. Hála (p.) , 44. M. Kudláček , 83. J. Pilný - 34. J. Slavík , 49. J. Slavík , 50. J. Slavík , 75. R. Hanousek , 78. M. Pechek
20

Ve šlágru kola zavítala Zliv na hřiště dosud neporažených Žabovřesk, které se zatím drží na čele tabulky. Zliv po úvodních ztrátách najela na vítěznou vlnu a svou formu chtěla potvrdit proti Žabovřeskám, proti kterým se doma hraje velmi těžko. Řady domácího týmu prořídly a tak se v zápise o utkání objevila i živoucí legenda žabského fotbalu Milan Jokl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat v závěru poločasu.

Hned v první minutě utkání se do 100% šance dostal domácí útočník M. Kudláček, po krásném přistrčení od J. Pilného, avšak ztroskotal na hostujícím brankaři M. Rybákovi, který předvedl skvělý zákrok. Poté se ke slovu dostali i hosté. S přibývajícími minutami jejich tlak sílil a šance přibývaly. Jen díky M. Škaroupkovi a neschopnosti hostujících hráčů trefit bránu z malého vápna drželi domácí šance na dobrý výsledek. První branka utkání padla ve 34. minutě, kdy se do míče opřel nejlepší střelec okresu J. Slavík a střelou po zemi překonal M. Škaroupku. 1:0 Místo toho, aby se hosté uklidnili a přidali další gól, nepochopitelně znervózněli, čehož využili domácí. Vyrovnání se dočkali domácí fans ve 41. minutě. Po souboji brankaře Rybáka a domácího Kudláčka, rozhodčí Zevl pískl pokutový kop, který s přehledem proměnil matador T. Hála. 1:1 To hostům jako varování nestačilo. Ve 44. minutě obral o míč M. Kudláček stopera hostí a samostatný nájezd se štěstím proměnil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Zliv si vzala vedení rychle zpět.

Druhá půle začala tlakem hostů, kteří dominovali a po zbytečných chybách v domácí obraně J. Slavík ve 49. a v 50. minutě otočil stav na 2:3. To domácími notně otřáslo a Zliv na hřišti jasně dominovala. Jiskřičku naděje mohl vykřesat M. Kudláček, který mohl vyrovnat na 3:3, avšak jeho lob skončil jen na břevnu hostující branky. Uklidnění hostům mohl přinést R. Hanousek, který se ujal pokutového kopu po faulu na T. Kučeru. Martin Škaroupka opět potvrdil, že svými kvalitami převyšuje hranice okresu a penaltu lapil. Co se R. Hanouskovi nepovedlo z penalty, povedlo se mu v 75. minutě z hranice velkého vápna. Precizně zahraná standardní situace skončila u levé tyče domácí brány. 4:2. O tři minuty později zakončil krásnou akci hostí na jeden dotek M. Pechek a dokonal pověstného bůra pro domácí. 2:5 To domácí zlomilo a již neměli síly na obrat. Ke všemu se domácím zranil stoper V. Hrabčák a musel střídat. V 83. minutě kosmeticky upravil výsledek na 5:3 pěknou střelou J. Pilný. Domácí tým tak přišel o neporazitelnost a Zliv má zase o kousek blíže k 1.B.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Jsem pyšnej na tým, jak jsme bojovali a i za nepříznivého stavu se podporovali. Zliv byla lepší. Rychlejší, fotbalovější. Mají tam šikovné kluky. První poločas nám vyšel, chtěli jsme to druhý poločas odkopat, ale nepovedlo se. Během 2 minut jsme inkasovali 2 branky na které jsme už nestačili reagovat. Z týmu hostí se mi líbil výkon K. Jinderleho a J. Slavíka. Gratuluji hostům k zasloužené výhře a mladíkům v jejich týmu přeji hodně pevné nervy a radosti z fotbalu, nedivil bych se, kdyby skončili, potom jak jim někteří jejich spoluhráči nadávají po celý zápas.

SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Utkání v Žabech je vždycky těžké, terén není nic moc a soupeř hraje tvrdě. My jsme nezačali špatně, měli jsme domácí na půlce, ale gól jsme dali jen jeden. Když pak sudí písknul penaltu a udělali jsme jednu další chybu, domácí v poločase z ničeho nic vedli. Naštěstí po přestávce jsme se uklidnili, rychle dali 2 góly a o výsledku už pak bylo jasno. A to jsme ještě neproměnili penaltu. Stínem duelu je pro nás, že hned několik hráčů odešlo ze zápasu se zraněním. Snad se dáme do víkendu do kupy.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , D. Lukač [-] , T. Hála [-] - M. Velík [-] , D. Ryneš [-] , V. Caletka [-] , J. Lapeš [-] - J. Pilný [-] , M. Kudláček [-] -

SK Zliv
M. Rybák [-] - J. Slavík [-] , J. Trnka [-] , J. Vlček [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , V. Suchý [-]

Hráči zápasu: J. Slavík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZEVL Karel - ŠTANDA Rudolf (N), KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2021 12:01
Upoutávka mě teda velice zaujala. Jednak Milan Jokl není žádná živoucí legenda a jednak vůbec nehrál a vykašlal se na nás...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Radek Hanousek
Tip experta: výhra hostů

Druhý tým se utká se třetím týmem. Tohle by mohl být zajímavý zápas pro diváky! Naši trenéři budou chtít určitě 3 body ale já beru z venku BOD :-D Můj tip : 1-3!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza