Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka nadále poslední


Branky


0

Na chvostu tabulky nacházející se Košutka přivítala na svém hřišti zkušený celek z Chrástu. Hosté měli být jasným favoritem, ale průběh utkání už tak jednoznačný nebyl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól jsme nemuseli čekat příliš dlouho. V osmé minutě potáhl Drahoňovský balón po pravé straně a poté ho ukázkově na doklepnutí předložil Patrikovi Švajcrovi. I druhou branku v utkání vstřelil tento hráč a byla velmi podobná té první. Opět krásný balón z pravé strany do vápna a pohotové zakončení - 0:2. Po dvou inkasovaných gólech začal konečně hrát také domácí celek a v 31. minutě se Košutce podařil útok, který se začal výměnou přihrávek ve středu hřiště a následným posunutím míče doprava na Trnku. Trnkův centr našel dobře postaveného Petra Zigmunda, který se neymýlil. 

Ve druhém poločase dlouho visel vyrovnávající gól ve vzduchu a nakonec také přišel. Vybojovaný balón skončil nakonec u Tomáše Zigmunda a ten z levé strany prostřelil gólmana Kokošku. Hosté si příliš šancí nevytvářeli, ale z ojedinělého brejku si vzali vedení zpět. David Tupý prošel skoro celé hřiště s míčem na kopačce a střelou po zemi k tyči rozhodl o třech bodech pro Chrást.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): Soupeř byl jako obvykle prvních třicet minut lepší. Poté jsme hru srovnali a do poločasu jsme snížili. Po přestávce byl náš tým jednoznačně lepší, vyrovnali jsme a byl tam další ložené šance, ale z ojedinělého útoku dal chrást na 3:2.

FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (hráč, sekretář): Přestože jsme zvítězili, tak to bylo utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme si vytvořili mnoho šancí, ale využili jsme jen dvě. Ve druhém poločase soupeř zase přehrával nás, naštěstí proměnil pouze jednu a my jsme z jednoho rychlého útoku vstřelili vítězný gól.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - R. Mráz [-] , M. Trnka [-] , M. Langmajer [-] , N. Scimeni [-] (35. R. Holý [-] ) , P. Zigmund [-] , J. Brejcha [-] (67. J. Prokeš [-] ) , M. Džilič [-] , V. Sirotek [-] , T. Zigmund [-] , S. Vokáč [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Suda [-] (46. M. Bórik [-] ) , M. Brýla [-] , T. Doležal [-] - P. Korelus [-] (46. J. Ranc [-] ) , D. Kroc [-] , J. Drahoňovský [-] (46. P. Mach [-] ) , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] - V. Šejdl [-] (80. M. Holeček [-] ) , P. Švajcr [-] (88. J. Mastný [-] )

ŽK: 82. T. Zigmund - 75. V. Šejdl .
Hráči zápasu: M. Langmajer - P. Švajcr .
Místo: Tráva. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Švantner František - NOVÁČEK Petr (N), ŠUSTER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.