Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota ztrácí na čelo o tři body více


Branky


0

Měla to být jasná záležitost hostů, kteří před utkáním okupovali třetí místo tabulky se ztrátou dvou bodů na čelo. Realita ale byla jiná, domácí ukázali svojí sílu a naplno bodovali!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podle očekávání vlétla Lhota na domácí poměrně brzy a tlak si držela po celých pětačtyřicet minut. Z tlaku ale vycházely šance, které velmi často končily neúspěchem. Koncovka hostů byla v určitých momentech až žalostná a protože se ani jeden z dvaadvaceti borců na hřišti v prvním poločase neprosadil, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. 

Neproměněné šance hosty nakonec pěkně mrzely, neboť skóre otevřel zručský kanonýr Roman Karpíšek po přihrávce z pravé strany hřiště. Lhotu inkasovaný gól velice zaskočil a nebyla schopná protiúderu. Po dalším povedeném útoku, který byl jako přes kopírák s tím prvním gólovým, zvýšila Zruč na 2:0 a opět byl střelcem Roman Karpíšek. Skvělé dílo pro domácí dokonal ranou z trestného kopu Petr Řezáč dvě minuty před koncem utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Luděk Roubal (hráč, trenér): Skóre neodpovídá výsledku, soupeř měl více ze hry. Proti nám stál opět mladý běhavý tým. V první půli měla Lhota určitě více ze hry. Ve druhém poločase měl soupeř bezzubý tlak, my jsme dávali góly.

TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající asistent): První poločas jsme měli velkou převahu a tlak, ale neproměnili jsme stoprocentní šance. Druhý poločas byl v prvních patnácti minutách stejný, ale inkasovaný gól nás položil. Prohráli jsme si to sami neproměňováním šancí.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - L. Roubal [-] , M. Trnka [-] - J. Trnka [-] (46. V. Mašek [-] ) , T. Valenta [-] (85. L. Fryček [-] ) , T. Vávra [-] (61. O. Mašek [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Řezáč [-] , V. Mařík [-] (74. Z. Boháč [-] ) , P. Musil [-] , R. Karpíšek [-] (83. M. Klail [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - M. Kučera [-] , J. Šroubek [-] , J. Švík [-] (46. J. Horník [-] ) - J. Záhrobský [-] , L. Čejka [-] , P. Nový [-] , Z. Hackr [-] , P. Korous [-] - M. Strejček [-] , Z. Paul [-] (67. D. Baďouček [-] )

ŽK: 76. R. Karpíšek , 90. O. Mašek - 71. P. Korous .
Hráči zápasu: P. Řezáč - M. Kučera .
Místo: Zruč. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Švantner František - DOKSANSKÝ Tomáš, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.