Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólovou podívanou nakonec lépe zvládly Blovice


Branky


12

Blovice hrály s hegemonem soutěže, jenž byl zároveň favoritem tohoto střetnutí, blovičtí ale nastoupili na domácí půdě a rozhodli se, že svému soupeři nic nedarují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do zápasu vlétli zprudka

Blovice hrály s hegemonem soutěže, jenž byl zároveň favoritem tohoto střetnutí, blovičtí ale nastoupili na domácí půdě a rozhodli se, že svému soupeři nic nedarují.

 

Je třeba říci, že jinak velice silné Přeštice měly problémy vůbec postavit kompletní jedenáctku, což bezpochyby zápas značně ovlivnilo. Přesto blovické nečekalo vůbec nic snadného, přeci jen měl (a nadále má) jejich soupeř nejlepší útok a o pořádný kus i defenzivu v soutěži.

 

Už od samého začátku začali domácí hrát hodně ofenzivně a velice brzy se jim to i vyplatilo. V 15. minutě je totiž do vedení poslal druhý nejlepší střelec 1. B třídy B Lukáš Krásný a nedlouho poté jej napodobil Miloš Heřman. Blovice tak rázem vedly 2:0.

 

Ovšem nebyla to situace dvě šance – dva góly. Domácí měli šancí na vstřelení branky mnohem víc, ale chyběla jim efektivita. Žádná další ale nakonec nepadla a do kabin se šlo za dvougólového vedení Blovic.

 

Přestřelku nakonec ovládly Blovice

Do druhé půle vstoupili přeštičtí o poznání lépe, prakticky celých 20 minut od úvodního hvizdu svého soupeře pořádně proháněli. Už ve 42. minutě navíc snížili zásluhou Radka Kokošky, a protože v 60. minutě hry se na střeleckou listinu zapsal jeho spoluhráč Tomáš Půta, bylo srovnáno!

 

Ale žádné drama se nakonec nekonalo. Během šesti minut se totiž trefili blovičtí Rous a Šabata a vrátili svému týmu opět relativně pohodlný náskok.

 

V samém závěru sice ještě na 4:3 snížil Martin Hejduk, to však nic nezměnilo na tom, že v Blovicích zůstaly nesmírně cenné a dá se i říci, že senzační tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Ondřej Lajbl (trenér Blovic): Už v týdnu jsme kluky připravovali na to, že nás čeká opravdu kvalitní mančaft, proto bude zapotřebí, aby k zápasu přistoupili všichni maximálně zodpovědně a pokud podáme koncentrovaný výkon, tak se úspěch dostaví. A s tím jsme šli do zápasu, s respektem, ale ne nijak přehnaným, posíleni tím, že hrajeme v domácím prostředí. Hráli jsme tak, jak se má hrát doma, tj. hodně nahoře, odvážně a sebevědomě, žádného "zanďoura", to by nás zřejmě soupeř rozsekal. V první čtvrtině zápasu jsme dali 2 branky, což soupeře jistě nemile překvapilo, ale mohli jsme dát ještě více. O poločase jsem kluky nabádal k obezřetnosti, protože leader tabulky se v 2. pol. určitě jen tak nevzdá. Bohužel, měl jsem pravdu, Přeštice přidali a hned v 47´snížili, pak ještě vyrovnali, ale ani my jsme se nevzdávali a zabrali jsme, po gólech Rouse a Šabaty jsme vedli opět o 2 góly. Hosté stačili jen korigovat v závěru konečných 4:3. Vítězství chutná, asi jsme chtěli více vyhrát, než soupeř, to rozhodlo. Ale jsme stále při zemi, máme co zlepšovat i proto, že jsme zbytečně ztratili body s relativně slabšími soupeři.

FK ROBSTAV B
Pavel Dobrý (trenér Přeštic): Měli jsme obrovské problémy vůbec postavit jedenáctku, což se v zápase projevilo. Zápasy rozhodují proměněné šance, individuality a individuální chyby. Těch jsme se dneska dopustili dost. Měli jsme velmi dobrých 20 minut po přestávce, kdy jsme se vrátili do zápasu. Pak jsme chtěli udělat změny, ale nešlo to. Domácí měli sílu dopředu, která nám dělala velké problémy. Mají zajímavé hráče. Šancí jsme měli dost, tři branky bylo málo. Zápas měl velmi dobré tempo, určitě nad rámec B třídy.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
Z. Větrovec [-] - M. Houdek [-] , M. Heřman [-] , Š. Merhaut [-] , J. Veselovský [-] - J. Diviš [-] (88. M. Štětina [-] ) , L. Krásný [-] , D. Tříska [-] , R. Šabata [-] (78. D. Lajbl [-] ) - J. Rous [-] , P. Žák [-] (82. R. Kolář [-] ) -

FK ROBSTAV B
M. Šampalík [-] - L. Klokan [-] , J. Valenta [-] , R. Kokoška [-] , M. Kováč [-] , L. Lucák [-] (64. V. Klokan [-] ) , M. Hejduk [-] , M. Knopf [-] , T. Půta [-] , P. Fabián [-] , M. Bouc [-] (46. J. Papež [-] )

ŽK: 64. P. Žák - 54. M. Kováč .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liškutín Antonín - HORA Jakub (N), VIZINGR Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 19:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 14:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:46
Michalec Martin

Expert: Jan Havlík
Tip experta: remíza

Minulé kolo nám Blovice ukázaly, jak nepříjemným soupeřem dokážou být. Proto věřím, že v domácím prostředí vyhrají na penalty.

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 07:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 17:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 09:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:29

Tip: výhra hostů