3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sousedovice doma porazily Bělčice


Branky


22

V posledním utkání podzimní části soutěže se v Sousedovicích představil soupeř z Bělčic. Oba dva týmy disponovaly před utkáním výbornou formou, kterou chtěli v závěrečném kole potvrdit a rozloučit se tak s podzimem úspěšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase získali domácí náskok

V posledním zápase přijel do Sousedovic tým z Bělčic. Oba týmy byly poslední kola ve skvostné formě a získávaly body. Z jejich pohody pak vyplynula i hra v tomto utkání, která byla na obě strany atrakticní a přítomní diváci museli být spokojeni.

 

První branka utkání přišla ale až ve 26. minutě, a radost z ní měli domácí příznivci. Sousedovice zahrávaly rohový kop, který si ve vápně krásně našel Dominik Brož a ve výskoku uklidil balón do bělčické branky - 1:0.

 

Za necelých deset minut navíc domácí mužstvo svůj náskok zdvojnásobilo. Ve 35. minutě totiž uklidil jejich druhou větší šanci do odkryté brány opět ze vzduchu hlavou Petr Vojtíšek a skóre tak poskočilo na 2:0.

 

Hned následující minuta ale mohla přinést opět snížení stavu. Ve 36. minutě Bělčičtí nedali tutovou šanci, která opět přišla ze vzduchu. Hostující hráč ale bohužel pro jeho tým z malého vápna přestřelili hlavou bránu.

 

Domácí si ale stále koledovali o snižující branku a ta nakonec přišla ještě těsně před poločasovou přestávkou. Ve 44. minutě rozehrál Martin Ráž nakrátko přímý kop s Lukášem Kramešem, ten se uvolnil a jeho tečovaná střela ke smůle domácího týmu doskákala do sítě - 2:1.

 

Tímto výsledkem první polovina duelu také skončila.

Domácí ve druhém poločase přidali ještě jednu branku

Po přestávce tak mohli být domácí lehce nervózní a naopak Bělčice se mohli pokusit využít lepší psychiku po gólu do šatny, ale nestalo se tak.

 

Naopak v 58. minutě si Sousedovice vzaly dvoubrankový náskok zpátky. Glazunov zakombinoval s Janem Hrachem a právě domácí kapitán poslal zpoza vápna nechytatelnou střelu, která zapadla přesně do branky - 3:1.

 

Bělčice pak převzaly iniciativu a zatlačily domácí tým, kontaktní branku ale až do konce zápasu vstřelit nedokázaly. Sousedovice se tak radují z vítězství a tří bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach: "V posledním zápase jsme přivítali na domácím hřišti tým z Bělčic. Hrál se pro oko hezký fotbal z obou stran. Ve 26. minutě si krásně naskočil na rohový kop D. Brož a hlavou nás poslal do vedení 1:0. Ve 35. minutě uklidil naši druhou šanci do odkryté brány hlavou Vojtíšek a vedli jsme 2:0. Ve 36. minutě hosté nedali tutovou šanci, kdy z malého vápna přestřelili hlavou bránu. Bohužel jsme se nepoučili a ve 44. minutě po tečované střele hosté snížili zásluhou Krameše na 2:1. Dvoubrankové vedení jsme si zajistili v 58. minutě, kdy po spolupráci Glazunov, Hrach, druhý jmenovaný, střelou za vápnem nedal gólmanovi šanci a vedli jsme 3:1. V dalších minutách nás hosté zatlačili, ale už nedokázali vstřelit další gól a vítězství jsme ubránili. Bereme všechny 3 body a celkově jsme s podzimní částí sezony spokojeni."




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - L. Duba [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , D. Brož [-] , M. Glazunov [-] , O. Rataj [-] (84. D. Horňák [-] ) , D. Marcinko [-] , Š. Fábera [-] , J. Janáček [-] , P. Vojtíšek [-]

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - P. Průcha [-] (59. L. Mach [-] ) , K. Hanzlík [-] (78. L. Krameš [-] ) , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , J. Cibulka [-] , L. Krameš [-] , M. Hevera [-] , J. Vejšický [-] , K. Zeman [-] (72. M. Fiala [-] )

ŽK: 56. M. Glazunov , 76. Š. Fábera .
Hráči zápasu: P. Masák - L. Krameš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Zabilka Luboš - HRAŠNÝ Martin, RABA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: David Calta
Tip experta: remíza

Očekávám hodně vyrovnaný výsledek. Sousedovice po prvním poločase povedou 1:0, ale Bělčice svojí bojovností těsně před koncem zápasu srovnají na 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích