0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně doma neuspěla, o body ji připravila dvojice Hotový & Hotový


Branky


24

Brankář Jakub za sebe nepustil jedinou z domácích střel, jeho bratr, obránce Ondřej byl na druhé straně pohotový a rozhodl zápas jediným gólem ve prospěch Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): K zápasu s Planou jsme nastoupili bez některých hráčů. Trošku se to podepsalo na naší hře, ale s tím se nedá nic dělat a kluci co nastoupili podali dobrý vykon, zejména v druhem poločase. První byl takový nijaký z obou stran a bohužel jsme dostali trochu laciný gól z rohu, když gólman nezkrotil míč, ale to se stane. V první půli bylo spousty nepřesností na naší straně a Planá hrozila dvojicí Šteyer a Kořínek. V druhem poločase už přišlo zlepšení a měli jsme více ze hry. Bohužel nevyřešíme dobře situace 4 na 2 nebo 3 na 1. Většina našich centrů končila v rukavicich Jakuba Hotového. Bohužel spíše remizový zápas pro nás skončil nebodově.Tak snad příště.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Utkání dvou zcela odlišných poločasů. První poločas jednoznačně v naší režii, kdy jsme hráli opravdu výborně a v duchu jsem si říkal "kolik jim dnes dáme" ! No a pak začal druhý poločas, prvních patnáct minut to bylo ještě dobrý, ale co jsme předváděli od 60. do 90. minuty, to mi zůstává rozum stát. Přišlo mi, jak kdybychom ze vteřiny na vteřinu zapomněli hrát fotbal. Nicméně to pro nás dobře dopadlo a vezeme 3 body. Zítra už se na to nikdo ptát nebude. Zá krásnej bezúčelnej fotbal si místo v tabulce nekoupíte. Body jsou body! Tentokrát to nebyl jeden Hotový, ale rovnou oba dva, kteří měli lví podíl na naší výhře!



Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Novotný [-] , M. Miklas [-] , J. Král [-] , M. Gerold [-] (55. M. Štrobl [-] ) , J. Fiedler [-] (74. J. Kasal [-] ) , J. Pešl [-] , M. Chalupa [-] , J. Děd [-] , V. Turek [-] , M. Klíma [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - J. Lašák [-] , T. Vrážek [-] , L. Motyka [-] , O. Hotový [-] - T. Pintér [-] (51. L. Kitzler [-] ) , T. Plojhar [-] (63. L. Pešek [-] ) , M. Píchal [-] , D. Kořínek [-] (89. P. Martínek [-] ) - P. Šteyer [-] , J. Carda [-] -

ŽK: 90. J. Hotový .
Hráči zápasu: J. Král - O. Hotový , J. Hotový .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - VÍTEK Miroslav, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Čkyni jsem zatím hrát neviděl, Planá proti nám hrál dobře. V tomto případě budu věřit hostům.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů