Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy zvítězily na hřišti Cheznovic


Branky


0

Fotbalisty Volduch do duelu s Cheznovicemi posílilo několik hráčů A mužstva, naopak Cheznovice se nemohli spolehnout na borce z Dobřívu, Hřebenářům se tak povedlou vyloupit Cheznovice a v tabulce se momentlně nachází na sedmém místě, bod za Mirošovem. O vítězství rezervy Volduch rozhodli dvěma góly Radek Hoblík a Vladimír Žák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

fccheznovice96.wz.cz

Cheznovičtí od začátku zápasu svého soupeře v poli přehrávali. Své šance však zahodili, jak Vaník, tak i Hlavička. Ve 20.minutě se do vápna protáhl M.Lang a byl tvrdě poslán k zemi hostujícím brankářem. Zvuk po kontaktu obou hráčů byl slyšet až do přilehlé školky. Penalta jak z fotbalové příručky! Ale, - píštalka se neozvala. Hosté však zahrozili prakticky z okamžitého protiútoku a přišel faul na hranici velkého čtverce. V tomto případě již rozhodčí správně reagoval. Volduchy tak z přímého kopu otevřely skóre.(0:1) Cheznovice však do půle srovnaly krok. Po pravé straně poslal přihrávku na rozběhnutého Vaníka J.Lang a Vaníkův centr parádně poslal hlavou do sítě Hlavička. Oku lahodící akce. To však bylo z fotbalové krásy ze strany FC96 vše.(pol.1:1)

 

Po změně stran přišel šok. Doslova po rozehrávce přišla hrubka v defenzívě FC96 a o 2.min později faul před velkým čtvercem. Obě příležitosti hráči Volduch využili a na světelné tabuli svítilo 1:3. A to se psala 48.minuta. Domácí dál útočili. Záloha Volduch však odolávala a taky trvalo celých 10.minut, než se hosté vůbec dostali za půlící čáru. Domácím se však vůbec nedařilo v kombinaci. Ujala se až nepřiliš tvrdá střela Mračka.(2:3) Stejný scénář se opakoval až do závěrečného hvizdu. Domácí tým útočil, ale poslední branku vsítili hosté.Opět po hrubce obránce, který doslova přihrál na nohu hráče soupeře.(2:4) Domácí tým dnes předvedl patrně nejhorší výkon v letošním roce a doslova nabídl soupeři tři body. 

Fkvolduchy.wz.cz

Senzační výsledek se podařil rezervě FK na horké půdě v Cheznovicích. Nutno podotknout, že proti domácím, kteří za poslední rok zaznamenali vzestupnou výkonnost, nastoupili Hřebenáři posíleni o několik hráčů áčka. Představili se například brankář Fous, který minulý víkend nechytal či Reiser se Žákem, kteří z různých důvodů v předchozím hracím kole rovněž absentovali. Volduchy udeřily velice brzy, když se prosadil v 6. minutě Hoblík - 0:1! Opaření domácí se dlouho nemohli vzpamatovat, ale přece jen se jim podařilo v prvním poločasu odpovědět. Ve 23. minutě byl gólman Fous na zakončení domácího útočníka krátký a bylo vyrovnáno - 1:1! Do konce první půle se již skóre nezměnilo.

 

Zato úvod druhého dějství byl divoký. Vstup na hřiště měli opět razantnější Voldušští. Ve 47. minutě přidal svůj druhý gól Hoblík a Volduchy se opět ujaly vedení - 1:2! Uběhla sotva jedna minuta, když se k balónu dostal Vladimír Žák a po jeho přesném zakončení vedli Hřebenáři už o dvě branky -1:3! Rýsoval se velký výsledek, Cheznovice se ale nedaly a velice brzo korigovaly, když v 53. minutě snížily na 2:3! Domácí favorit měl na otočení duelu tudíž ještě spoustu času, ale rezerva Volduch se nedala. Byla to naopak ona, která dokázala vstřelit další branku! V 76. minutě se podruhé prosadil také kanonýr Žák a zvýšil na2:4! Na další odpověď už domácí síly nenašli a tři body tedy putují pod Chlum! Béčko Volduch tak pevně sedí ve středu tabulky okresního přeboru, což před sezónou málokdo čekal. Duelem s Cheznovicemi však odstartovala série přetěžkých zápasů, kdy se rezerva střetne se soupeři z čela tabulky. Dalším na řadě je Holoubkov.



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Byli jsme sice, řekl bych lepší, ale zlomily nás individuální chyby. Co soupeř měl tak to využil. V prvním poločase jsme měli utkání rozhodnout a pak už zápas dohrávat, ale bohužel to nedopadlo. Poločas byl 1:1 a jak jsme nastoupili do druhýho, tak jsme dostali hned dvě branky a pak už se to špatně obrací. Další utkání ve Strašicích bude taky těžký, ale to je moje srdcovka, tak doufám, že vyhrajem. Já jsem tam hrával, takže tam mám hodně kamarádů, tak bych tam chtěl konečně taky vyhrát. V posledních dvou letech jsme tam s Cheznovicema jenom prohrávali, tak to musíme zlomit.

TJ Volduchy B
Pavel Bron: Přes týden se tolik netrénuje, a áčko nemělo zápas, takže jsme byli trochu posílený, tomu pak taky odpovídá ten výsledek. Někteří kluci si potřebovali trochu zahrát, aby to měli na noze, proto to takhle vypadalo. První poločas byl vyrovnanej, hra se přelévala z jedné strany na druhou, taky tomu odpovídal výsledek, 1:1. Ve druhý půli jsme pak na začátku dali dva šťastný góly, jeden z trestňáku, druhej po pěkný akci z levý strany. Domácí pak zkorigovali, ale pak jsme ještě po chybě golmana dali na 4:2. Takže spokojenost, pro nás je hlavní, aby hrálo áčko. Béčko body získává, ale hlavně, aby áčko získávalo.



Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - P. Mráček [-] , J. Šimánek [-] , J. Fast [-] (58. J. Steiner [-] ) , J. Mraček [-] - R. Vaník [-] , M. Lang [-] (46. J. Moulis [-] ) , J. Frühauf [-] , V. Soyma [-] (89. R. Pražský [-] ) - J. Lang [-] , K. Hlavička [-] (72. M. Šťastný [-] ) -

TJ Volduchy B
J. Fous [-] - A. Hejsek [-] , L. Straka [-] (89. P. Bron [-] ) , F. Melka [-] , J. Přibík [-] - O. Reiser [-] (74. F. Bron [-] ) , R. Hoblík [-] , J. Raizer [-] , V. Žák [-] - M. Zlatohlávek [-] , P. Vaněček [-]

ŽK: 58. J. Lang , 79. V. Soyma - 36. V. Žák , 79. J. Raizer .
Hráči zápasu: R. Vaník .
Místo: Cheznovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PICEK Lukáš - MAREK Michal (N), BENDA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.