ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pane Huttr gratuluji vám k vítězství , jaký si myslíte, že je hlavní důvod proč jste ovládl toto kolo ?
Děkuji, z mého pohledu těžko říct. Výkon který jsem předvedl byl průměrný. Velkou část na mém vítězství zřejmě má vstřelená branka v 90 minutě.
Takže myslíte , že hlavní podíl na vašem vítězství kromě branky maji spoluhráči ?
S tím mohu jen souhlasit. Fotbal je velmi týmová hra a bez mých spoluhráčů, trenéra a podpory fanoušků bych nikdy nedokázal podávat výkony které podávám.
Myslíte, že podpora fanoušku byla velká a jaká je podpora fanoůšků přes sezonu ?
Od začátku sezóny nás naši fanoušci doprovází i na venkovní zápasy, za což jim patří veliký dík. Na domácí utkání je návštěva fanoušků dle mého názoru velmi hojná. Každý hráč se cítí lépe když vidí plné tribuny diváků, kteří ho podporují. Jsem velmi rad že naši fanoušci navštěvují naše zápasy i po nevydařeném začátku.
Jaké máte plány do budoucna ?
Nejdříve bych chtěl s týmem Strašic postoupit do vyšší soutěže. Samozřejmě nevylučuji můj odchod do nějaké vyšší soutěže, kterou bych si chtěl zahrát. Můj prvotní cíl je teď ovšem postup Strašic. Vzhledem k mému sportovnímu vytížení je velmi těžké dojíždět nějakou větší vzdálenost od mého bydliště. Když by samozřejmě přišla nějaká nabídka, tak bych o tom velmi moc uvažoval, ale o tom můžeme zatím jen polemizovat.
Jaký je váš největší cil ve fotbalové kariéře ? Největší sen ?
Můj největší cíl byl zahrát si proti pražské Spartě, které fandím. Tuto příležitost jsem měl v dorosteneckém věku, když jsem nastupoval za tým FC ROKYCANY. Mám ještě jeden sen. Zahrát si spolu s mými dvěma bratry za jeden tým v jednom utkání.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.