3:1
(1:0)
90. A. Novák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky poprvé vyhrály a odsunuly Olešník "B"/Temelín na chvost tabulky


Branky


44. J. Hála , 52. T. Hála , 61. L. Formánek - 90. A. Novák (p.)
14

Domácí tým ze Žabovřesk v dalším domácím zápase vstupoval do utkání s tím, že by mohl konečně přerušit nepříznivou šňůru a zvítězit. Soupeřem byl tentokrát rezervní celek Olešník/Temelín, jenž se v letošní sezóně taktéž trápí a stále čeká na první tříbodový zisk z nějakého utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení ukázkovou brankou do kabin

První poločas byl opatrný z obou stran. Obě mužstva hrála ze zabezpečené obrany a čekalo se na nějakou soupeřovu chybičku. Domácí byli o trošku lepším týmem, měli několik šancí a hlavně J. Pilný, který sám měl dvě tutové šance, ale bohužel neměl svůj den :-). Soupeř z Olešníku "B"/Temelínu měl za první poločas několik střel, ale ani jedna netrefila bránu a tak se skóre měnilo minutu před koncem první půle. J. Pilný centroval z levé strany a našel na zadní tyči domácího kapitána Jana Hálu, který nabídnutou příležitost musel hlavou proměnit, což se i povedlo - 1:0. Do kabin tedy šli o něco spokojenější domácí fotbalisté.

Pěkné fotbalové akce i branky nabídl druhý poločas

Druhá půle už byla o trošku atraktivnější, protože Olešník musel otevřít hru a domácí hráli na brejky, což se jim povedlo hned v 52. minutě. Hosté chtěli domácí útočníky vystavit do ofsajdového postavení, ale nečekali, že si míč doběhnou záložníci z druhé řady, kteří běželi dva na gólmana a zkušeně to vyřešili. J. Horský naznačil střelu, ale místo ní poslal balon na nabíhajícího (Pitbulla) Tomáše Hálu, který zakončoval do prázdné brány - 2:0. O 10 minut později bylo ještě veseleji, když v 61. minutě Luboš Formánek si udělal hodně prostoru, aby si zpracoval míč, navedl si jej na střelu a z cca 30 metrů se trefil senzačně k levé tyči - 3:0. Poté ještě domácí pár šancí měli, ale bohužel pro ně už žádnou z nich neproměnili. Ba naopak inkasovali z penalty po velké chybě v 90. minutě, kdy J. Horský špatně zpracoval míč, ten mu odskočil od nohy a doháněl to poté skluzem ve velkém vápně. Bohužel netrefil balon ale nohu protihráče. Penalta byla taky precizně zahrána a Aleš Novák doslova vymetl levý horní roh - 3:1. To bylo vše, co zápas nabídl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála ( hráč ): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme urvat 3 body, což se konečně povedlo. Chtěl bych kluky pochválit a také naše fanoušky, kteří nás táhli celý zápas. Doufám, že nás tahle výhra nakopla a výsledky už budou jenom a jenom lepší. Žaby OLE!!! ;-)

FK Olešník B / Temelín
Pavel Hasil ( vedoucí týmu ): Jeli jsme do Žabovřesk s tím, pokusit se o tři body. Bohužel jsme nenavázali na bojovné výkony z minulých utkání. Naopak na domácích bylo vidět, že body mají zůstat doma. Někdy až přemotivovaní domácí byli lepším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] - J. Hála [-] , J. Lapeš [-] , J. Hála [-] , D. Lukač [-] , V. Caletka [-] , L. Formánek [-] - J. Tušl [-] , J. Horský [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - A. Kotlár [-] , J. Petr [-] , J. Knotek [-] , M. Říha [-] , L. Říha [-] , J. Kříž [-] , A. Novák [-] , O. Jirák [-] , P. Mach [-] , V. Lisner [-]

ŽK: 39. J. Hála , 86. J. Tušl - 15. M. Říha .
Hráči zápasu: J. Hála , L. Formánek .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - ŠTANDA Rudolf (N), MAŇHAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: remíza

Žaby nejsou úplně v dobrém rozpoložení a bodů moc nemají. Tenhle zápas
bude o 6 bodů v suterénu tabulky a pískat bych ho teda nechtěl :-) Tip: Remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích