M. Stanislav 14.
J. Čada 21. (p.)
2:2
(2:2)
34. J. Pilný
40. J. Horský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné si rozdělilo body s týmem ze Žabovřesk


Branky


14. M. Stanislav , 21. J. Čada (p.) - 34. J. Pilný , 40. J. Horský (p.)
12

V Úsilném se střetla dvě mužstva, která na podzim ještě nevyhrála a potácí se ve spodní části tabulky. Hosté ze Žabovřesk z 5 utkání navíc zatím nezískali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly zápasu nabídl první poločas

Vstup do utkání se jednoznačně lépe vydařil domácímu celku, který se také po pár minutách hry ujal vedení. Už ve 14. minutě se do míče z 30 metrů opřel domácí hráč Milan Stanislav a trefil se přesně do šibenice za zády V. Eliáše - 1:0. Chvilku poté se na hostující branku řítili dva domácí fotbalisté proti jednomu obránci, ale se střelou i dorážkou si pohotově poradil brankář Žabovřesk V. Eliáš. Probíhala 21. minuta a hostující T. Hála zahrál v pokutovém území rukou, načež rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Jakub Čada a nemýlil se - 2:0. Hosté se snížení dočkali po půl hodině hry, když ve 34. minutě přiletěl na zadní tyč centr, kde byli dva hostující hráči proti jednomu bránícímu a Josef Pilný neměl problém se trefit přesně k tyči - 2:1. Po dalších pár minutách se pískala penalta i na druhé straně. Domácí J. Taušek fauloval hostujícího hráče v pokutovém území a nabídl hostům stejnou příležitost jako měl jeho tým. Ve 40. minutě se k penaltě postavil hostující útočník Jan Horský a srovnal stav zápasu - 2:2

Druhý poločas se už pouze bojovalo, ale nikdo ze soupeřů své šance nevyužil

Po prvním poločase, který nabídl čtyři branky, byli diváci namlsáni, co oba týmu předvedou ve druhém pokračování zápasu. Ani jedno z mužstev očividně nebylo s průběžným výsledkem spokojeno a tak se střídaly šance na obou stranách. Bohužel pro přítomné přihlížející oběma táborům nejspíš vyslchl po první půli střelný prach a brankáři již žádnému z protihráčů do konce zápasu nedovolili gólovou radost. Navíc když už hosté míč do brány dopravili, rozhodčí branku neuznal. Byť tak nějaké příležitosti ke změně skóre byly, oba týmy se nakonec rozešly smírně, když o výsledku utkání rozhodl už první gólově bohatý poločas.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála ( kapitán týmu ): Do Úsilného jsme jeli pro 3 body. Bohužel začátek zápasu se nám moc nepovedl, ale do poločasu se nám podařilo srovnat skóre. Myslím, že za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát, ale bohužel regulérní gól nám neuznal sudí a tím pádem skončil zápas remízou. Pro domácí, si myslím, dobrá plichta a pro nás zase ztráta. Doufám, že konečně začínáme získávat opět půdu pod nohama a výsledky se dostaví.



Sestavy


Úsilné
M. Helmich [-] - P. Vazač [-] , M. Salibašić [-] , P. Viktora [-] , J. Čada [-] , R. Tábora [-] , M. Stanislav [-] , J. Taušek [-] , P. Pícha [-] , V. Polan [-] , Z. Německý [-]

TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] - T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] - J. Hála [-] , J. Lapeš [-] , D. Lukač [-] , V. Caletka [-] , L. Formánek [-] , J. Hála [-] - J. Horský [-] , J. Tušl [-]

ŽK: 29. P. Vazač , 39. J. Taušek - 20. T. Hála , 28. J. Hála , 79. J. Horský .
Hráči zápasu: M. Stanislav - L. Formánek .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: STACH Josef - FÜRST Luděk (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Matěj MAURER
Tip experta: výhra hostů

Žabáci by už potřebovali bodovat a jsem si jist, že na Úsilné se hecnou a konečně vyhrajou. Mám takové tušení, že i ten nekopa Formánků by mohl konečně přispět gólem :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích