0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov "B" si odvezl těsnou výhru ze Žabovřesk


Branky


17

V zápase mezi domácími Žabovřesky a hosty z Rudolfova "B" se dal očekávat boj o každý míč, jelikož ani jeden z týmu na tom nebyl jak bodově tak ani postavením v tabulce ideálně podle svých představ. Rudolfov přijel s mladým manšaftem doplněným o pár zkušených borců. Žabovřesky tentokrát měly plnou střídačku, i když to byli spíše hráči, kteří jdou vypomoct, jen když je málo lidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól diváci v prvním poločase neviděli

Od úvodního hvizdu bylo tempo zápasu svižné a hned v 9. minutě zahrozili hosté, když po pěkné akci zakončoval hostující J. Justin vysoko nad domácí branku. Po rozehrání domácího brankáře míč létal ze strany na stranu a cca 15 minut se hrálo bez nějaké větší šance. Až ve 24. minutě hostující kapitán M. Tušl zahrával standartní situaci, která našla hlavu P. Bláhy, ale jeho pokus mířil těsně vedle. To, jakoby domácí nakoplo, hra se postupně začala vyrovnávat a ve 30. minutě se dostal do zakončení J. Horský, který ale netrefil míč ideálně a mířil pouze nad. Chvilku poté mohli být domácí rádi, že nedohrávali zápas o deseti, kdy nesmyslným zákrokem útočník J. Horský zajel do obránce Rudolfova, ale dostal pouze žlutou kartu. Blížil se konec první půle a ve 42. minutě ještě po rohu zahrozili hosté. Zakončoval P. Bláha ale bránu netrefil.

Jedinou brankou hosté rozhodli o své těsné výhře

Ve druhé půli byla na hráčích vidět chuť poprat se o každý míč. Ve 49. minutě se do zakončení dostal domácí V. Hrabčák, ale mířil nad branku hostů. V 59. minutě vsítil vedoucí gól hostujícího týmu po pěkné inviduální akci Patrik Kryeziu - 0:1. Po jeho střele z úhlu a teči stopera neměl domácí gólman šanci a míč se odrazil od vzdálenější tyče do brány. Obdržená branka jakoby domácí oživila, začali přebírat vládu nad míčem a hned v 65. minutě se dostal po pěkné akci J. Horský do zakončení, jenže mířil vysoko nad. Chvilku poté hosté předvedli pěknou souhru, kterou ukončil faul na J. Justina a kopal se přímý kop z cca 30m od domácí branky. Míč si postavil opět kapitán M. Tušl a pěknou střelou trefil tyč. Od té doby byli lepší domácí. V 76. minutě zahrávali rohový kop a Hála hlavičkoval vedle brány. Asi za další 4 minuty se v hostujícím vápně odehrála událost, která jednoznačně volala po penaltě, když hostující obránce srazil útočícího hráče, ale kupodivu všech se pokračovalo ve hře. To domácí hráče nenechalo chladnými a chvilku to byl spíše boj o každý centimetr hřiště, ale zbytek zápasu se už odehrál v duchu fair-play. V posledních minutách utkání měli domácí tři tutové šance, ale bránu netrefili. Ještě i Rudolfov z ojedinělého útoku nebezpečně ohrozil domácí branku, ale gólman M. Škaroupka vytáhl vynikající zákrok a vyrazil míč na roh. Hosté si tak odvezli velmi cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Vít Hrabčák ( předseda a hráč ): Do zápasu jsme chtěli vlétnout, udělat konečně první body a udělat radost našim fanouškům. Bohužel v prvním poločase jsme nic zásadního nepředvedli, netlačili jsme se vůbec do vápna ani před bránu a bez toho nemůžeme dát gól. Koukáme na to, co udělá ten druhý, místo toho, aby jsme si pomohli a vyhověli. Druhý poločas jsme začali lépe, přežili jsme 47. minutu, kdy věčně dostáváme gól... Bohužel jsme inkasovali ze smolné teče obránce. Na konci jsme měli minimálně tři tutové šance, ale doplatili jsme na to, co nás trápí od začátku sezóny. Tak snad v Úsilném příští týden se probudíme a konečně vyhrajeme.

SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): Do zápasu se Žabama jsme jeli s jasným cílem vyhrát, což jsme potřebovali jako sůl a to se nám taky nakonec povedlo. Ale samotný zápas nám ukázal, že nás nečeká nic lehkého. V prvním poločase jsme byli na hřišti lepším týmem, jen tomu chyběla branka. Druhý poločas ovládli domácí, kteří si vytvořili několik šancí na vstřelení branky, ale v náš prospěch rozhodl Kryeziu po pěkné akci. Tímto bych jej chtěl pochválit :-) a musím pochválit i domácí hráče. Celý zápas se hrálo fair-play a věřím, že i oni začnou sbírat body. Hlavně na jejich domácím hřišti se soupeřům bude hrát blbě. Velký dík ale patří i celému našemu mužstvu a starším zkušeným klukům, co nám přišli pomoct.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] , M. Velík [-] - V. Caletka [-] , J. Hála [-] , J. Lapeš [-] , J. Hála [-] , D. Lukač [-] - J. Tušl [-] , J. Horský [-] -

SK Rudolfov B
F. Adamec [-] - M. Foglar [-] , M. Tušl [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , M. Kešner [-] , P. Kryeziu [-] , R. Tyrpák [-] , A. Bajer [-] , R. Bouchal [-]

ŽK: 10. J. Lapeš , 32. J. Tušl - 56. M. Tušl , 58. R. Zachara .
Hráči zápasu: M. Škaroupka - F. Adamec , P. Kryeziu .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠTANDA Rudolf (N), VALENTA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Nám bude chybět několik lidí, přesto věřím, že první bod v sezóně doma urveme!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích