3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si výkonem ve druhé půli vysloužil výhru nad Žabovřesky


Branky


17

Odrazit se ode dna tabulky jistě chtěli hráči z týmu Žabovřek, kteří vyrazili poprvé v sezóně bojovat o body na soupeřovo hřiště. V cestě za tímhle cílem jim stál domácí tým Římova, který si zatím nevede na začátku sezóny vůbec špatně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho krom jedné branky příliš nenabídl

Po úvodní opatrné desetiminutovce se ve 13. minutě dostali do vedení hostující hráči, když po hezkém rohovém kopu L. Formánka hlavičkoval přesně za záda domácího brankáře J. Kothánka hostující obránce a předseda týmu v jedné osobě Vít Hrabčák - 0:1. Domácí mužstvo za celý první poločas vyloženou šanci nemělo a když hostující útočník J. Tušl nastřelil pouze tyč domácí branky, odcházeli do kabin i přesto spokojenější hostující fotbalisté za těsného vedení.

Ve druhé půli domácí zabrali a otočili zápas ve svůj prospěch

Nástup do druhé půle ale vyšel domácím a již po dvou minutách bylo vyrovnáno, když ve 47. minutě zakončil parádní kombinaci domácích hráčů Jakub Daniel - 1:1. Branka římovské povzbudila a zlepšená hra přinesla i obrat v utkání. Domácí útočník Martin Michal nejprve v 65. minutě po samostatném úniku - 2:1 a o dvě minuty později doraženou střelou spoluhráče překlopil vedení na stranu domácích - 3:1. Hosté i přes několik slibných příležitostí v závěru utkání dokázali už pouze upravit stav zápasu zásluhou Jaromíra Tušla v 89. minutě na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Žádná fotbalová paráda to nebyla, ale máme tři body.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): V Římově jsme chtěli zlomit hodně špatnou bilanci, ovšem to se nám nepovedlo. I když první poločas jsme nehráli špatně, do větší šance jsme domácí nepustili, naopak jsme sami skórovali a vedli poločas. O poločase si řekneme, že musíme makat dál, řekneme si, co máme hrát a oni uběhnou dvě minuty druhého poločasu a hned dostaneme gól. Domácí to nakonec otočili až na 3:1 a my se jenom hádali a nic se nám nedařilo. Z naší strany jednoznačně nejhorší zápas podzimu jak herně, tak jak nás musí diváci poslouchat - to je hnus! Na konci jsme sice snížili, ale to bylo všechno. Jakmile se včas neprobudíme, hodně špatně to dopadne! Budeme se snažit urvat body už tuto sobotu s rezervou Rudolfova, i když víme, že to bude šíleně těžké!!



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - V. Tarasov [-] , M. Yakovenko [-] , P. Žáček [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , M. Michal [-] , P. Maršán [-] , M. Koupal [-] , P. Havlíček [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - M. Velík [-] , V. Hrabčák [-] , T. Hála [-] - D. Lukač [-] , J. Hála [-] , J. Lapeš [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] - J. Horský [-] , J. Tušl [-]

Hráči zápasu: M. Michal - V. Hrabčák .
Místo: Římov. Počet diváků: 48. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - BAUER Michal (N), VAŠÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Římov si od nás sice odvezl cenný bod,ale nějak kvalitní hru nepředváděl proto zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích