L. Jandoš 11.
L. Jandoš 11.
M. Vachovec 90. (p.)
M. Vachovec 90. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj si doma poradil s Druztovou


Branky


11. L. Jandoš , 11. L. Jandoš , 90. M. Vachovec (p.) , 90. M. Vachovec (p.)
9

Za sobotního deštivého odpoledne zajížděla Druztová na plzeňský Prazdroj, kde vyzvala démácí celek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez větších šancí 1:0

Na podmáčeném těžkém terénu se nedal očekávat moc kombinační fotbal, ale aktéři utkání malou skupinu diváků překvapili. Od prvního hvizdu se hrál svižný fotbal, ale šance nepřicházely. Hosté se pokoušeli o střely ze střední vzdálenosti, ale obrana domácích společně s brankářem Kolaříkem byla pozorná. Domácí to zkoušeli více kombinačně, ale chybovali ve finální a předfinální fázi. Jedna situace jim však vyšla, kdy se za dlouhým nákopem vydal Hedvík, vybojoval míč u rohového praporku a předložil balón Jandošovi, který už si věděl rady. Bohužel se na kluzkém terénu zranili dva hráči domácích a i jeden z řad hostů. Oba týmy byly nuceny střídat a kvalita hry se snížila. Poločas se dohrál již bez větších šancí a do kabin šli s těsným náskokem domácí.

Výhru vystřelil v poslední minutě Vachovec z penalty

Po návratu ze šaten zpět do deště byli na hřišti lepším týmem hosté, ale výborně chytajícího brankáře Kolaříka se jim nedařilo překonat. Domácí spoléhali na zkušenou obranu a rychlé protiútoky. Zápas to byl velice vyrovnaný a oba týmy šly do každého souboje naplno a tomu také odpovídal počet šesti žlutých karet. Zápas se blížil k nervózní koncovce, ale hosté se do dobře organizované obrany domácích nemohli dostat. Domácí potvrdili tři body v poslední minutě, kdy po faulu na Ranše penaltu proměnil Vachovec.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Antonín Dejmek (hráč): Od začátku se hrálo v dobrém tempu, ale bez šancí. My jsme se ujali vedení v 11. minutě. Po zraněních na obou stranách šla kvalita hry dolů. V posledních minutách naše obrana dobře odolávala soupeři a my tak ještě přidali druhý gól.




Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - T. Kratschmer [-] (46. P. Brichcín [-] ) (46. P. Brichcín [-] ) , L. Jandoš [-] (24. J. Felgr [-] ) (24. J. Felgr [-] ) , M. Vachovec [-] , R. Hedvík [-] , F. Spiegel [-] (38. M. Tureček [-] ) (38. M. Tureček [-] ) , M. Ranš [-] , J. Hostička [-] , R. Urban [-] , P. Kratochvíl [-] , D. Urie [-] (70. M. Tříska [-] ) (70. M. Tříska [-] )

TJ Sokol Druztová
T. Würfl [-] - O. Kosa [-] , T. Linda [-] , J. Zeman [-] , L. Motyčák [-] , T. Krysl [-] , P. Hucl [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] (41. M. Kotěšovec [-] ) (41. M. Kotěšovec [-] ) , P. Fischer [-] , D. Roubal [-]

ŽK: 54. M. Ranš , 54. M. Ranš , 73. J. Felgr , 73. J. Felgr , 83. M. Tříska , 83. M. Tříska - 56. P. Fischer , 56. P. Fischer , 68. T. Linda , 68. T. Linda , 88. P. Hucl , 88. P. Hucl .
Hráči zápasu: V. Kolařík , M. Ranš .
Počet diváků: 8. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - KRÝDA Miloš (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Miroslav Jaroušek
Tip experta: výhra domácích

Prazdroji se doma daří, Druztová odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích