Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína nasázela Jarošovu deset branek na jejím hřišti


Branky


23

V sobotu 3.10.2020 zavítal na hřiště Sokola Jarošov nad Nežárkou v rámci 7. kola okresního přeboru, tým FK Stará Hlína. Stará Hlína odjížděla na utkání s cílem naplno bodovat a to se jí povedlo více než dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté díky dvěma brankám

Úvod zápasu patřil hostům ze Staré Hlíny, kteří se prezentovali pohlednou kombinační hrou, dobrým pohybem a množstvím přesných nahrávek. Hosté z Hlíny se ujali vedení ve 25. minutě utkání, když útočník Tomáš Štědrý vybojoval míč, obešel obránce a přesně přihrál do pokutového území nabíhajícímu Stanislavu Kadlecovi, který v pádu překonal golmana domácího Jarošova. Další gól přidala Stará Hlína ve 36. minutě. Jičínský zahrával trestný kop z poloviny hřiště, na hranici pokutového území se v hlavičkovém souboji prosadil kapitán Radek Chmátal jeho tvrdou střelu hlavou vyrazil před sebe domácí brankař a zkušený Stanislav Kadlec si z dorážkou mazácky poradil a vstřelil tak svůj druhý gól v utkání. Domácí Sokol se snažil o kombinační hru, ale všechny jejich pokusy s přehledem zlikvidovala dobře fungující obrana hostů pod vedení výborně hrajícího stopera Širhala. Do konce poločasu si Hlína vytvořila ještě několik slibných příležitostí, ale gól v úvodní 45 minutovce již nepadl.

Stará Hlína ovládla druhý poločas, stihla vstřelit osm branek

Do druhého dějství nastupovala Hlína s cílem co nejdříve vstřelit uklidňují gól, což se jí podařilo v 52. minutě utkání. Radek Chmátal zatáhl míč do pokutového území a zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování aktivně hrajícího Tomáše Štědrého, který zvýšil na 3:0. O dvě minuty později se do listiny střelců zapsal sám kapitán Radek Chmátal, když pěknou individuální akci zakončil přesnou střelou pod břevno bezmocného brankaře Jarošova. V 66. minutě utkání byl za svůj skvělý výkon odměněn středopolař Miroslav Šauer, který přesnou rozehrávkou ze středu hřiště nezištně našel nabíhajícího Tomáše Štědré, ten si zkušeně poradil s domácím obráncem, přihrál na volného Kodadu, který zpětnou přihrávkou na hranici pokutového území vybídl ke střele Miroslava Šauera, jeho tvrdá a přesná střela skončila v síti domácího sokola a tím Stará Hlína navýšila své vedení na 5:0. O tři minuty později se opět měnilo skóre ve prospěch dobře hrajících hostů. Petr Šauer rozehrával rohový kop přímo na hlavu kapitána Chmátala, jeho hlavičkový pokus se dostal k Davidu Širhalovi, který dorážkou překonal domácího brankaře po šesté. Hlína byla při chuti a minutu po vstřelení šestého gólu se prosadil Jan Jedlička, který pohotově tečoval střelu Radka Chmátala. Hlíně se podařil husarský kousek, když během sedmi minut vstřelila na půdě soupeře čtyři góly, o ten čtvrtý se v 73. minutě postaral Jan Jedlička, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a střelou pod vybíhajícího brankaře navýšil skóre na 8:0. I přes narůstající gólový účet se domácí sokol prezentoval kombinačním fotbalem, ale hosté ze Staré Hlíny je do žádné vyložené šance napustili. Domácí se snažili o vstřelení, alespoň čestné branky, ale naopak o další změnu stavu utkání se v 86. minutě postarali hosté ze Staré Hlíny. Střídající Miroslav Benda, zatáhl míč po levé straně hřiště, předal míč Chmátalovi, který ze středu hřiště posunul balón na volného Kodadu, ten zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Miroslava Šauera. Jeho tvrdou střelu z hranice pokutového území domácí brankař jen s velkou námahou vyrazil nad sebe a dobíhající Miroslav Benda hlavou upravil výsledek na 9:0. Skandování početné skupiny fanoušků ze Staré Hlíny „deset,deset“ vyslyšel v 89. minutě utkání opět Jan Jedlička, který vstřelil hattrick. Lví podíl na této desáté brance měl zkušený Miroslav Šauer, který z vlastní poloviny území vyvezl míč, prošel záložní řadou domácích a přesnou přihrávkou našel volného Jedličku. „Zabiják“ Jedlička šikovnou kličkou obehrál stoperskou dvojici domácích a umístěnou střelou k tyči vstřelil desáty gól a stanovil tak konečný stav utkání na 10:0 pro hostující tým ze Staré Hlíny. 

Autor: Petr Šauer



Sestavy


Sokol Jarošov nad Nežárkou
M. Plachý [-] - T. Dvořák [-] , L. Hudeček [-] , M. Urban [-] (66. L. Blažek [-] ) , T. Kučera [-] , J. Waník [-] , D. Strojek [-] , J. Mynář [-] , J. Mikš [-] , M. Stejskal [-] , V. Čejna [-] (46. P. Kadlec [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Dolejší [-] , D. Širhal [-] , J. Hrbek [-] , R. Jičínský [-] - R. Chmátal [-] , M. Vonka [-] (46. M. Přibyl [-] ) , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] (63. J. Jedlička [-] ) - T. Štědrý [-] (79. M. Benda [-] ) , S. Kadlec [-] (61. P. Kodada [-] )

ŽK: 61. M. Urban .
Hráči zápasu: J. Jedlička , S. Kadlec , D. Širhal .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - CHVÁLA Jan, DEJMEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Martin Skoumal
Tip experta: výhra hostů

Jarošovským se v této sezóně prozatím nedaří a Stará Hlína má svojí kvalitu, kterou potvrdí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů