Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká "B" si s chutí zastřílela proti soupeři z Římova


Branky


17

Rezervní celek Hluboké prozatím patří nejen mezi mužstva s nejpevnější defenzivou, ale v tabulce se pohybuje ve vrchních patrech a hlavně na domácím hřišti mnoho bodů neztrácí. Tentokrát přicestovali fotbalisté z Římova, pokusit se tenhle fakt vyvrátit, přestože si letos ze hřiště soupeřů odvezli jediný bod a to z Borku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu se domácí zastřelovali a trefili se pouze třikrát

Od začátku zápasu drželi otěže pevně ve svých rukách domácí hlubočtí fotbalisté. Už ve 13. minutě poslal svůj tým do vedení Jan Novák - 1:0. Poté se dloho stav zápasu neměnil, byť domácí k tomu měli spoustu šancí, ale zacílit přesně se jim nedařilo a nebo úspěch slavila hostující obrana v čele s brankářem J. Kothánkem. Až ve 36. minutě navýšil vedení domácího celku útočník Tomáš Křiváček - 2:0. Poločasové skóre určil a uzavřel o pár minut později ve 40. minutě další z ofenzivních hráčů v domácí sestavě Filip Dědina - 3:0. Do kabin tedy odcházeli mnohem spokojenější domácí hráči.

Kanonáda fotbalistů Hluboké "B" pokračovala po pauze

Do druhého poločasu se obraz hry vůbec nezměnil a domácí vlétli na soupeře jako hladoví supi. Hosté se nestihli pořádně ani rozkoukat a ve 46. minutě lovil brankář J. Kothánek míč ze sítě počtvrté, když jej překonal podruhé v zápase Tomáš Křiváček - 4:0. Na tuhle branku navázal po čtvrt hodině taktéž svým druhým zásahem v utkání Jan Novák a v 60. minutě na světelné tabuli svítil už pověstný "bůr" - 5:0. Domácí byli ale stále při chuti a ze svého tlaku v 75. minutě vytěžili další branku, o kterou se postaral zkušený domácí střelec Petr Stejskal - 6:0. Poslední dva hřebíčky do rakve hostujícího mužstva z Římova zatloukl v 80. a 82. minutě Jan Novák, jenž tak zkompletoval nejdříve svůj hattrick, aby jej následně stvrdil i čtrtým gólem v utkání - 8:0. Domácí celek Hluboké si tak po zásluze na domácím hřišti připsal další 3 body do tabulky.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
F. Moudrý [-] - F. Dědina [-] , J. Novák [-] , J. Suchan [-] , T. Křiváček [-] , M. Vochozka [-] , P. Stejskal [-] , M. Kudrle [-] , F. Brom [-] , T. Kučera [-] , J. Procházka [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - M. Pečenka [-] , J. Daniel [-] , T. Fiala [-] , J. Fiala [-] , V. Tarasov [-] , M. Yakovenko [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , M. Michal [-]

Hráči zápasu: J. Novák , T. Křiváček , F. Dědina .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Rozhodčí: PILEČEK Josef - PRIMUS Miroslav, SALVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:09

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra domácích

Na oba dva soupeře mám čerstvé vzpomínky a zatímco zápas s Hlubokou mě v děsu probouzí ze snu, tak zápas proti Římovu bylo takové příjemné začutání. Jasná jednička!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích